Oefenpotje tegen Westlandia E1

Gepubliceerd op 06 november 2014 door Cornelie van Pe...

Op woensdagavond  5 november, een lekkere oefenwedstrijd tegen Westlandia. Eerder dit seizoen speelde we ook tegen ze en wonnen we na een 2-0 achterstand bij rust, nog door een goede tweede helft met 2-6 door mooie goals van Jeremy ,Ferdi en Kjell !!! Het begint lekker koud te worden 's avonds en mochten op veld 1 spelen. De lichtmasten aan want het was al aardig donker.

Na een goeie warming-up begonnen we gelijk goed aan de wedstrijd. Helaas was onze top verdediger Levi geblesseerd vandaag maar werd goed vervangen door Bram. De eerste helft waren de jongens oppermachtig en Westlandia had niks te vertellen. Diverse goede combinaties leiden dan ook door schitterende goals van Bas A, Ferdi, 2x Desley en een eigen goal van Westlandia tot een 0-5 voorsprong. Westlandia wist dan ook niet meer wat ze moesten doen , ookal moesten ze het wel positief blijven bekijken van hun trainer.

Dat deden ze dan ook tot onze verbazing en de tweede helft kregen ze dan ook steeds meer vertrouwen. Waarschijnlijk dacht Quick er dan ook wat te makkelijk over de tweede helft. De ene na de andere vloog er bij ons in en opeens stond het 5-5, ongelofelijk maar waar. Gelukkig pakte Quick de draad weer een beetje op en dankzij diverse acties van Desley, Jeremy, Ferdi in de voorhoede maakte Kjell een schitterde goal, met links zo de kruising in, 5-6. Weer een overwinning na een voor het publiek leuke wedstrijd met twee gezichten.

Tot zaterdag,

Groetjes Rinus Michiels