Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

VF, 8-10-2017.

Gepubliceerd op 09 oktober 2017 door Hans Schiferli

Wit: Robert, Raymond, Henk, RJ, Feico(1), Bibber(1 eg), Arnoud, Erik(1), Derrel(2) en Lucas(4).
Blauw: Cor, Jacques(1), Dick, Willem (1), Schief (4), Derick(1 handsbal), Ed(1), Patrick, Ton en Jos.
Wit wint met 9-8.

20 man, hoe mooi kan het zijn. Mazzel met het weer en Derrel en Ton ook weer eens van de partij. Ton deed het nog voorzichtig aan, Derrel speelde als in zijn jonge jaren. Wit had een plan, voornamelijk door Robert mij te laten dekken en te slaan. Het kostte hem 4 doelpunten, waarvan de derde de mooiste was, meestal als je de bal eigenlijk voor wil geven … Het was al snel 2-0 voor Blauw, maar Lucas was in een geheel andere vorm dan vorige week en met de hulp van Derrel en Derick (zijn handen) kwam Wit snel terug tot 2-2. Daarna ging het spel en de doelpunten heen en weer, zelfs het voltallige publiek was het er over eens, dat er leuk gevoetbald werd. Dick gaf zelfs een mooie voorzet, werd daarover gecomplimenteerd door Bibber en antwoordde: “Ja, sorry!” Blauw had nog pech met enkele kopballen, anders was de uitslag andersom geweest. Iedereen kon tevreden naar het terras, waar we het Eerste net zo goed als VF zagen spelen en winnen. Jacques zorgde voor lekker eten en Dick en anderen voor drinken. Succesvol dagje dus.
Er was de tweede helft nog discussie over een vermeende handsbal van Derick, maar iemand zei: Hands Twee Maal? Nee dat doen we niet, dus hij hoeft niet geteld te worden. Maakt ook niets uit voor de uitslag, dus het doelpunt van Ed telt ook, ondanks zijn harde juichen.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon