Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

VF 6 mei 2018.

Gepubliceerd op 07 mei 2018 door Hans Schiferli

Blauw: Feico, Raymond, Erik (1), RJ (1), Ronald, Patrick en Jos (4).
Wit: Ton, Ed, Cor (1), Schief (2), Henk (2), Arnoud (1) en Bibber. 

Mooi gelijkspel, 6-6. Compliment aan de KVG!
Veteranen 1 vond veld 1 te groot. Uitwijken naar veld 4 was voor hen een oplossing. Scheelde ons en wandeling naar veld 4 en we zouden eerder moeten stoppen i.v.m. Quick 1. Prima ruil dus. Het vroege publiek, de spelers van beide eerste elftallen kan genieten van mooi voetbal en hopelijk ook leren. Cor was daar overigens niet bij, hij was wat laat uit zijn schuur vrijgelaten, maar viel bij het startschot binnen. En hoe! Vele meters gemaakt, gescoord en goed gespeeld. Eigenlijk waren alle Witten goed. Ik viel een beetje uit de toon door, naast 2 goals, 2 assists ook nog twee keer voor open goal te missen. Ook ik ben menselijk … Ton was daar wel boos over, mompelde iets over energie, maar besefte dat die ook bij het brengen van bal aangeboord wordt en dat niemand met opzet een fout maakt. Jos was weer hersteld van zijn fietsval en scoorde vier maal. Hadden er ook 5 kunnen zijn, maar missen op de doellijn is ook knap.
Wit kwam terecht op een 3-0 voorsprong, maar achter werd in korte tijd van alles weggegeven. Vlak voor rust werd een one touch aanval via Henk en Schief afgerond door laatstgenoemde na een lange sprint. 4-3 met rust. En die rust was hard nodig!
Het spel golfde op en neer, goals werden gescoord en kansen gemist. Het veelkoppige publiek zal genoten hebben. En gelachen … Erik had wat moeite met de achterlijn, maar werd terecht door Wit teruggefloten. Uiteindelijk had iedereen vrede met het gelijke spel. Patrick zorgde op het terras goed voor ons, met die warmte moeten we toch veel drinken. Gelukkig had ik genoeg zonnebrandcrème bij me,  zelfs de dochter van Cor kwam er gebruik van maken. Al met al weer een mooi dagje!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon