Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

VF 4 februari 2018

Gepubliceerd op 04 februari 2018 door Hans Schiferli

Blauw: Kees (1), Jos (1), Ed, Raymond, Bibber, Dick, Derick, Robert (1 fantasie), Henk en Erik.
Blank: Peter K, Willem (1), Schief, Ronald, Lucas, Feico, Jacques (2), RJ (1), Ton en Patrick
Blank wint met 4 – 2.

Invaller Keuzeheer Ed had het makkelijker dan ooit, 20 man, dus dat moet lukken. Helaas waren bij de start 2 Blanken niet aanwezig, Feico en Jacques hadden zo hun eigen idee over op tijd beginnen. Derick, dol op wisselen, nam tijdelijk zijn intrek bij het warme nest van Blank. Er gebeurde niet veel, afgezien van het feit dat iemand al weer boos was, omdat hij met een man minder moest beginnen. Gelukkig kwam Jaques, iets later dan Chris, door het bos aan wandelen en mocht Derick weer naar zijn echte vrienden terug keren. De stand was gelukkig nog 0 tegen 0. Kees was vandaag wat minder gelukkig in zijn combinaties, daarna ook in zijn balaannames en eigenlijk in alles. Diverse ziektes en niet zondagse kreten werden regelmatig gehoord, het op papier minder sterke Blanke team bleef op de been. Ronald, Patrick en Schief hadden de verdediging goed voor elkaar er speelden alle 3 een goed partij. Mocht er toch een gaatje vallen, dan was Peter K op zijn post. Bij de rust lieten enkele geestelijk minder bedeelden zien waarom ze zo genoemd worden, doordat ze bezwaar hadden regen het feit dat ze met een man minder speelden. Bij 10 tegen 10 zegt dat genoeg. Jos weigerde in de spits te gaan staan, Kees bleef in dezelfde vorm en Blank bleef slim spelen. Ton speelde zijn standaard potje van Post-nl, hij hoefde alleen geen handtekening en legitimatie bij afgifte van de bal. Verdedigend stond hij overigens wel zijn mannetje. De rug van Bibber en Ed hadden ook een goede verstandhouding, Erik was niet zo gelukkig als PSV normaal gesproken, deed zijn best, maar het kwam er niet uit. Willem en Jacques tekenden voor goal 3 en 4 van Blank, de Blauwe aanval drong aan, maar kwam niet tot scoren.
Waar Chris, Hanco, zijn jongere broer Marius, Willem H en Marcel genoten van een lekker zonnetje en af en toe mooi voetbal, genoten alle spelers van hetzelfde lekkere weer en sommigen van het zoet der overwinning. Op het terras bij een winnend Q1 (met moeite) was het was frisser, maar de meesten gaven niet op. Jos begon binnen met een hele fles rood, Bibber wilde huishoudens in problemen brengen, maar ieder ging verstandig zijns weegs.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon