Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

VF, 3-9-2017.

Gepubliceerd op 03 september 2017 door Hans Schiferli

Wit: Feico, Robert (2), Schief (1), Arnoud (1), Erik (1), Wammes (2 e.g.) en JL.
Blauw: Derick, Willem (1), Dick (2), Jos (2), RJ (2), Raymond en Bibber.
Blauw wint met 9-5.

Na de training o.l.v. Paul v.d. Zwaan vorige week vrijdag moesten we nu laten zien er iets van geleerd te hebben. De warzone werd druk bezocht, de tweede bal opgepakt, namen genoemd, kortom, de training heeft vruchten afgeworpen. Overigens niet bij Derick, die speelde in zijn eigen in-de-war-zone en leek daar heel gelukkig. Op papier had de Keuzeheer van Glas (KVG) twee prima teams neergezet. Zoals zo vaak liep het op het nieuwe kurkveld anders. Robert deed net of ie weg liep om een telefoontje aan te nemen en dat gaf Blauw al snel een 1-0 voorsprong. Een leeg doel leek Wit trouwens het verstandigst, maar helaas. Een vol doel met bijvoorbeeld het lijf van Derick erin werkt veel efficiënter. Toch wist Erik hem door zijn benen te spelen, maar Blauw had al een veilig voorsprong, mede dank zij het eerste eigen doelpunt van Wammes en een goal van Dick! Bij 3-0 begon Robert al weer te morren, maar hij hield zich een beetje in.
In de rust was het goed te zien dat Hans Z met Sandra weer gezond en wel op de fiets zat. Chris had nog steeds de rode tas onder zijn hoede, veilig gevoel.
Na rust werd er weer lekker gevoetbald, waarbij het beter spel bij Wit te zien was. Helaas strandde iedere aanval op een woud van Blauwe benen of het lichaam van Derick. En dat zonder keepers! Wammes hielp weer een keer mee, Derick ook door  een vreemde beweging op een schot van Schief. Bibber deed ook mee, maar wist met beide benen de bal niet te raken. Achterbal dus. Robert constateerde nu dat Blauw met 8 man verdedigde, bijzonder als je 7 tegen 7 speelt.
Dick was vorige week niet aanwezig op de training, maar is wel weer als enige beter gaan voetballen. Bekroond met een tweede goal! Met Willem als beste speler kwam Blauw niet meer in gevaar. Mooi partijtje.
Op het terras was het goed toeven, iedereen tevreden, de een iets meer dan de ander. De drank smaakte, de hapjes ook, het weer maakte alles compleet.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon