Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

VF, 24 december 2017.

Gepubliceerd op 25 december 2017 door Hans Schiferli

Wit: Schief (4), Derrel (4), Cor(1 K), Ed, Henk, Ronald, Bibber en Raymond.
Blauw: Willem, JL, Patrick (1), RJ, Robert (1), Ton, Lucas en Jos (3).

Wit wint met 10-5.
Een eenzame zondag voor kerst, alleen de VF was actief op Quick. De KVG had weer goed nagedacht om twee evenwichtige teams te maken en het was hem zowaar weer gelukt. De dag begon met een kopje koffie en een wandelende kerstboom in de persoon van Dr. Bibber (zie foto). Ton had zijn tas weer gevonden, RJ was gelukkig ook weer van de partij (als keeper, maar hij was er!), Derrel was ’s nachts geland en kon zijn eigen huis niet meteen in (fijn als je meisje in diepe slaap is) en Robert zag er zoals altijd uit alsof hij door een stoomwals was overreden.
Het beloofde wat …
En inderdaad, de eerste helft blonk uit door fouten en misverstanden en derhalve frommelgoals. Jos maakte op die manier een hattrick, met dank aan de communicatie tussen de kerstboom en Ed. Gelukkig kwam Wit langzaam terug en deed RJ ook een poging om geen keeper, maar Man In Goal (MIG) genoemd te worden. Ruststand 4-4, alles in balans.
Na de rust ging Wit iets zorgvuldiger met de kansen om – en dat waren er vele – zodat Wit kon uitlopen naar een 8-5 voorsprong en toen Cor een mooie pass van Henk feilloos inkopte was het verzet van Blauw gebroken. Al met al een leuke wedstrijd weer, afgesloten met drankjes, worst en kaas. Frank en Wammes mochten allebei even het huis verlaten en maakten daar gebruik van om Quick aan te doen.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon