Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

VF, 14 januari 2018.

Gepubliceerd op 16 januari 2018 door Hans Schiferli

Blauw: Schief, Lucas (1), Bibber, Willem, JL, Derrel (3), Erik, RJ, Robert en Raymond.
Wit: Feico, Derick, Ed, Kees (7), Jos (1), Henk, Ton, Patrick (1)  en Cor.

Wit wint met 9-4.
De eerste onderlinge pot in 2018, 19 man en een (op papier) mooie verdeling van de Keuzeheer. Goed om RJ weer in de goal te zien en na afloop Chris, Hanco, Frank, Wammes en 2 maal Janssen in de kleedkamer. En dochter Christel, als Bob aan de wijn en door haar aanwezigheid sommige mannen in verlegenheid brengend.
De eerste helft kenmerkte zich door een gelijk opgaande strijd en mooie goals van Blauw, een doelpunt van Wit was ook fraai. De rest was mazzel …
De rust brak aan met 4-4 en een aantal zeurende Witte kinderen over wissels, maar er werd, terecht, niet naar geluisterd. Dat het terecht was bleek wel onmiddellijk na aanvang van de tweede helft, toen Robert tegen alle adviezen in toch probeerde de bal door het midden te spelen en zo Kees in een kansrijke positie bracht. Blauw ging meer naar voren drukken en dat gaf Kees de gelegenheid om tegenover de trage verdediging van Schief en Bibber combinaties op te zetten of er allen langs te hollen. Gelukkig blies Raymond op tijd af, zodat de tiende treffer uitbleef.
In de kleedkamer was het goed toeven, op het terras natuurlijk ook als het eerste knap wint en de hapjes en drankjes perfect verzorgd werden.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon