Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

VF, 10 december 2017.

Gepubliceerd op 10 december 2017 door Hans Schiferli

Wit: Ed, Lucas (3), Bibber, Raymond (1), Jos (5 minuten), Willem, Henk  en Robert (1).
Blauw: Peter OK, Schief, Dick,  Jos (3), Cor (1), Kees (2), Willem (5 minuten) en Jacques (1).
Blauw had onder normale omstandigheden met 7-5 gewonnen.

De KVG had een evenwichtige keuze gemaakt, helaas haakten, met legitieme redenen, 2 Witten op het laatste moment af. Het ging dan ok al snel mis en Willem en Jos wisselden. Blauw had in de sneeuw al snel een voorsprong genomen en heeft die nooit meer laten gaan. Maar er gebeurde veel … Kansen, glijpartijen, pirouettes rond de bal, duikende en glijdende mannen in de goal (ook wel keepers genoemd) en passes die geen meter vooruit kwamen. Gelukkig hield Feico niet de tijd bij, dus Raymond maakte er terecht een korter partijtje van.
Het is lastig de komische situaties te beschrijven, je moet er bij geweest zijn om het te snappen. Jos dit keer geen kopbal, komma, maar een lob bal, komma, maar verder was het niks met hem. Aan de bar overigens weer wel. En daar werden we door Jacques voorzien van hapjes en door Willem van ons drankje. In de kleedkamer had Dick natuurlijk zijn werk al gedaan.
Ik vermoed, dat we de enige amateurs in Nederland zijn die gespeeld hebben in de sneeuw. Toch een goed gevoel!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon