Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

VF, 10-9-2017.

Gepubliceerd op 11 september 2017 door Hans Schiferli

Blauw: Feico (1), Robert (1), Schief (1), Raymond, Senior, Henk en Cor.
Wit: Derick, Willem (3), Jos, Arnoud (2), Derrel (5) en Bibber.
Wit wint met 10-3.

Een bijzonder dagje.
1. Bij het verzamelen liep er iemand langs op het terras die sprekend leek op Jan Campfens. Toen we dat hardop zeiden, draaide de man in kwestie zich om en vroeg: ” Hoor ik daar de naam van mijn broer noemen?” Met nagenoeg dezelfde stem!
2. Feico was bijna op tijd!
3. Senior wilde proberen te keepen.
4. De KVG wilde na een zondag ergernis aan nu wel eens met Derick in de goal spelen. Een groot succes, gezien de uitslag.
5. Bibber was ongenaakbaar goed.
6. Derrel was fit en scoorde er lustig op los.
7. Robert begon pas bij 3-0 te zeuren.
Veel bijzonderheden dus. Gelukkig zien de meesten nu wel in dat iemand voor een klein doeltje plakken niet leuk is. Als we twee keepers hebben spelen we met de grotere goals, zijn er geen keepers, dan twee kleine goaltje naast elkaar. Raak je 1 van de middelste palen, dan zit ie. En senior, als de laatste man zijn handen gebruikt is dat meteen een doelpunt …
Na afloop weer dezelfde mensen druk met drank en hapjes, terwijl er anderen rustig blijven zitten en verwachten dat ze bediend worden. Zo werkt het niet, iedereen zonder belangrijkere taak heeft automatisch ook zorg voor de inwendige mens. Dus laat je handen wapperen!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon