Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick 3 is niet te verslaan

Gepubliceerd op 05 oktober 2015 door Hester Hoogland

De interne transfermarkt draait op volle toeren. Daar plukt Quick 3 de vruchten van. Het beschikt over een goed basisteam en krijgt wekelijks versterking van wie niet bij het tweede mee kan doen. Quick 3 voetbalt zich lekker door de competitie en blijft aan kop.

Status quo
“Waar blijft het verslag van Quick 3?” Vraagt een trouwe lezer. De diverse transfers brengen mij inmiddels op andere plekken. Mijn favoriete speler is namelijk hard nodig bij het vierde. Dat heeft met geluk elf of 12 spelers op de mat. Dus ik vraag vlug hoe het gaat met Quick 3. Vorige week stonden ze niet bepaald te schitteren op het hoofdveld. Een record aan gemiste kansen en veel tenenkrommend werk. Het blijkt volgens de uitslagen nog steeds geweldig te gaan. Wie maalt er dan om gemiste kansen? Het gaat uiteindelijk om de punten in de tas. En daarin grossiert Quick 3.

Wie verslaat Quick 3 hierna?
Vorige week is VUC overmeesterd met 2-1. VUC coryfee Harry de Haas verzuimde een penalty tussen de palen te schieten. Met alle gemiste kansen door Quick ten spijt…… Onze jongens hebben er wel eentje meer dan VUC gebruikt. Op dierendag bezocht Quick 3 Fullspeed 2 in Delft. Het team ging erop en erover met 1-4. Het derde verslaat alles en iedereen dus wat valt er nog te verslaan? Kom vooral kijken! Voor wie Quick 3  live volgt bij deze een invitatie om de rest van de wereld op de hoogte te houden. 

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon