Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Nieuw samengesteld Quick 3 goed van start

Gepubliceerd op 29 augustus 2015 door Hester Hoogland

Met de aftrap van het seizoen start een nieuw samengesteld Quick 3.  Niet alleen de spelersbank is anders van samenstelling. Na bewezen goede diensten door coach Paul van de Beek staat nu Joop Hoornweg aan het roer. Die op zijn beurt weer goede diensten bewezen heeft bij vv Kethel Spaland. Met twee bekerwedstrijden en winstpunten in de tas noemen we hem voldoende ingewerkt. Het is helder. Houd je van voetbal en van Quick? Dan wil je dit seizoen niks missen van het derde!  

Handig om te weten over Quick 3
Het derde staat al jaren bekend als goede ploeg met uitstekende resultaten. Dat moet zo blijven en er is altijd de ambitie om hogerop te komen. Dus Joop heeft een reputatie hoog te houden. Gelukkig is Willem Rotteveel aangebleven als vaste waarde. Hij is een betrouwbare grensrechter met vele vlieguren langs de lijn op zijn naam. Geen veld is hem vreemd en bekenden heeft hij overal. Bovendien is Willem een regelrechte regelneef. Die krijgt dus alles voor elkaar. Zoals een reporter voor de verslagen……..    

En nu over voetballen
Op de site staat een waslijst aan spelers. Die lijken nog aan de vakantie waslijn te hangen. Voor de aanwezigen is er momenteel in elk geval genoeg speeltijd. Het team bestaat uit jonge mannen met behoorlijk ervaring. Er zijn ook frisse gladiatoren uit de A jeugd doorgestroomd. Iedereen heeft zin in een lekker voetbalseizoen. Om te beginnen op 23 augustus met een cadeautje van de buren. Geen echte Quick- HBS derby. Meer een goed gemutste oefenpot. Wel een 5-0 die meetelt.        

GSC ESDO- Quick 2-3
Op 27 augustus veel creativiteit in de opstelling en in het spel. Dat levert een leuke wedstrijd om te zien. De eerste helft zeker. De tegenstander is lekker relaxed en dus maakt Quick olijk drie doelpunten. Eentje is rechttoe rechtaan. Ook is er een meesterlijk mazzelgoal. Een behendige tegenspeler maakt een schitterende kopbal die onhoudbaar is voor zijn eigen keeper. Lucas Bogaartz maakt zijn mooiste doelpunt voor het hele seizoen. De bal vanaf zijn schoen van veraf wonderschoon zwevend over de keeper net onder de lat door.

In de tweede helft laat GSC ESDO pas echt zien wat het in huis heeft. Een soort turbo ontsteking. Quick blijft elkaar positief coachen en bewaart kalmte. De tegenstanders brullen er flink overheen. Het is een mooi schouwspel.  De kerels maken twee prachtige doelpunten. Maar dat is natuurlijk niet genoeg. Her en der dus nog wat gele kaarten, nog wat leuke helaas mislukte doelpogingen van Quick en overal en nergens onze Nick Danen. Wat kan die knul ontzettend hard rennen! Keeper Koene maakt een prima debuut bij de senioren zonder voorafgaande training. Dus dat belooft wat.

Op weg naar de derde beker wedstrijd
We maken ons op voor een echte derby op zondag 30 augustus. Om 12:00 trapt Quick 3 af bij GDA. Gaat ons derde team drie keer op rij winnen? Kom kijken of houd de site in de gaten voor de resultaten!

Joop Hoornweg

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon