Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Wedstrijdformulier voortaan digitaal: lancering KNVB wedstrijdzaken-app

Gepubliceerd op 01 september 2017 door Danielle Schaaf...

Het zijn spannende tijden. Dit weekend een vol bekerprogramma met de vuurdoop voor de nieuwe app: KNVB Wedstrijdzaken. Dat heeft de nodige voorbereidingen gekost voor een flink aantal JVO-leden van Quick. Want vanaf het seizoen 2017/2018 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan.

Ook op Quick gaan we per 2 september gebruik maken van de wedstrijdzaken-app. Ook voor ons is dit nieuw, maar via de website van de KNVB wordt goed uitgelegd hoe we voortaan digitaal alle wedstrijdzaken moeten regelen.

Zaterdag zullen al vroeg enkele JVO-leden voor u klaarstaan om te helpen met het invullen van het wedstrijdformulier. Wij willen aan u vragen om samen met ons zo goed mogelijk de wedstrijdzaken te regelen via de app. Stefan Ekelmans, Rene de Vries en Michelle van Driel hebben een speciale gebruikersrol gekregen voor de app, zodat ze de teams en scheidsrechters op de wedstrijddag kunnen helpen met het invullen van de wedstrijdformulieren.

KNVB wedstrijdzaken-app
Met de app Wedstrijdzaken leg je het volledige wedstrijdformulier van jouw voetbalwedstrijd digitaal vast op je mobiele telefoon. Van spelersopgaaf tot wissels en van tuchtzaken tot het invoeren van de eindstand. Alles wat je voorheen op papier of op de pc deed, kun je nu in de app invoeren. Heb je akkoord gegeven op het wedstrijdformulier, dan wordt het formulier automatisch doorgestuurd naar de bond. Dit scheelt dus weer een hoop extra werk voor de club.

Inloggen en registreren
De wedstrijdzaken app begint bij het inloggen en registreren. Leden van Quick dienen zich altijd te registeren en in te loggen met het e-mailadres dat bekend is bij ons.

Downloaden van de app kan via de Appstore van Apple of via Google play.

Ondersteuning op deze app is te vinden op de website van de KNVB.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon