Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Voorlopige teamindelingen jeugdvoetbal seizoen 2018-2019

Gepubliceerd op 13 juni 2018 door Danielle Schaaf...

Doordat de KNVB dit seizoen het competitieprogramma had ingedeeld hebben we nog tot begin juni competitie gespeeld. Dit heeft gevolgen gehad voor de publicatie van de voorlopige nieuwe teamindelingen voor het seizoen 2018-2019. Om dezelfde reden zijn ook de selectietrainingen nog in volle gang. De trainers maken in die gevallen zelf bekend wie in welk team zal starten volgend seizoen.

De afgelopen periode zijn we binnen het jeugdvoetbal onder leiding van het Hoofd Jeugdopleiding en de Coördinator Jeugdopleiding Onderbouw bezig geweest met de invulling van de teamindelingen voor het nieuwe voetbalseizoen. Hierin nemen zij de beoordelingen van de trainers van de teams mee, zodat elke speler tot zijn recht komt in het voor hem/haar juiste team. Dat is een tijdrovende en precieze klus en we zijn blij dat we nu de voorlopige teamindelingen voor de jeugdteams seizoen 2018-2019 kunnen bekendmaken. Nieuw dit jaar is dat er voor Quick nieuwe leeftijdscategorieën zijn bijgekomen. We krijgen komend seizoen een JO14 en een JO12. Een aantal categorieën (JO11 en JO12) gaat volgend seizoen 8 tegen 8 spelen. Daarnaast mogen wij aankomend seizoen weer een aantal nieuwe gezichten op Quick verwelkomen.

In het voetbalseizoen 2018-2019 gaan 58 jeugdteams Quick vertegenwoordigen in de verschillende competities. Dat zijn best veel teams om in te delen en ondanks dat wij met de groots mogelijke zorgvuldigheid de teams hebben ingedeeld begrijpen wij dat bij het maken van die voorlopige indeling er door ons keuzes zijn gemaakt die niet aansluiten bij uw gedachte en de gedachte van uw zoon of dochter. Mocht u een toelichting willen bij een gemaakte keuze dan vragen wij u een mail te sturen naar jeugdvoetbal@quick.nl ter attentie van de coördinator van de leeftijdscategorie die het betreft. De coördinator zal contact met u opnemen om een 10 minuten gesprek in te plannen.

De teamindelingen zijn opgesteld op maandag 11 juni jl. Mochten er na 11 juni wijizigingen zijn geweest op de indelingen dan worden deze wijizgingen verwerkt in de eerstvolgende versie.

Teamindelingen per leeftijdscategorie + coördinator

JO19 (1 t/m 5) coördinator Cor van Emst
JO17 (1 t/m 6)  coördinator Cor van Emst
JO14 - JO15 (1 t/m 5) coördinator Jeroen van der Werff
JO12 JO13 (1 t/m 4) coördinator Vincent Ahuis
JO11 (1 t/m 5) coördinator Gijs Hesselink
JO10 (1 t/m 6) coördinator Gijs Hesselink
JO9 (1 t/m 6) coördinator Maarten Dorpema
JO8 (1 t-m 7) coördinator Maarten Dorpema

Meiden (MO8 t/m MO15) – coördinator Tina Munier
De meiden teamindelingen worden nog samengesteld en worden op een later moment gepubliceerd.

Trainingsschema
Nu de voorlopige teamindelingen bekend zijn gaan we aan de slag met het nieuwe trainingsschema. Dit schema zullen we ook zo snel mogelijk publiceren.

We zoeken voor verschillende leeftijdscategorieën nog trainers voor een aantal teams. Mocht iemand belangstelling hebben neem dan contact met ons op via jeugdvoetbal@quick.nl.

Wachtlijst
Nu de voorlopige teamindelingen bekend zijn betekent dit ook dat voor de jongens en meisjes die nog op de wachtlijst staan er nog maar een kleine kans is dat zij worden opgeroepen voor komend seizoen.

Blijf ons volgen via de app en website!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon