Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Spelersgroep Quick 1 blijft vrijwel geheel intact komend seizoen

Gepubliceerd op 08 maart 2018 door Marcel de Kler

De kracht van een groep is de groep.

De A- selectie van Quick is een hechte groep. Dat is bij de meesten wel bekend. Deze collectiviteit heeft geleid tot prachtige resultaten met aantrekkelijk voetbal.
Quick is dan ook zeer verheugd mede te kunnen delen dat het overgrote deel van de huidige selectie ook volgend seizoen deel zal blijven uitmaken van deze unieke groep. Ondanks de serieuze interesse van andere clubs voor enkele van onze spelers, hebben Jari Puister,  Virgil Tjin Asjoe,  Kai van Hese, Pepijn van Zwieten de Blom, Steven de Kruijf, Roderick Meinema, Frank van der Heiden, Marc Boshoff, Govert Lonzième, Mees Zegveld, Philip Kouwenhoven, Kenan Schenkeveld, Noah Munier, Yvo Zuurmond en Patrick Zunderdorp toegezegd deel uit te willen blijven maken van de groep. Rachid Bouyaouzan heeft eveneens de intentie uitgesproken heel graag aangesloten te blijven. Zijn definitieve uitsluitsel verwachten wij op zeer korte termijn. Sijbren Bartlema kan momenteel door mogelijk veranderende werkomstandigheden nog geen 100% toezegging geven.

We verliezen helaas wel kwaliteit door het vertrek van Nabil Hadui naar Scheveningen en Can Memusoglu naar Westlandia. Daartegenover staat de doorstroom van aanstormend talent uit onze uitstekende jeugdopleiding. Vermeldingswaardig is dat Quincy Does inmiddels zijn debuut heeft mogen maken en afgelopen dinsdag tegen Monster, in het kader van het Haaglanden Voetbal Toernooi, zijn eerste doelpunt scoorde voor Quick 1.

Helaas gaat de in zijn tweede jeugd opererende nestor van de groep,  Joost  de Gelder, er na meer dan 400 officiële wedstrijden Quick 1 definitief mee stoppen op het eind van het seizoen. Quick gaat uiteraard op één of andere manier én op het juiste moment proberen hem voor aankomend seizoen te betrekken bij het team; deze groep is eigenlijk deels ook zijn groep.

Samen met de hele begeleiding van de A-selectie, die veel tijd en energie heeft gestoken in dit groepsproces, kijkt Quick met heel veel belangstelling  en vertrouwen uit naar de rest van dit seizoen en het aankomende.

Namens de Voetbal Commissie
André Hoogstad

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon