Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick 2 wint periode en sluit seizoen fraai af

Gepubliceerd op 16 mei 2017 door Marcel de Kler

Quick 2 heeft afgelopen zondag door de 2-0 overwinning op Laakkwartier 2 de derde periode gewonnen. Hiermee heeft scheidend trainer Joop Hoornweg een fantastische kroon op zijn werk gezet dit seizoen. Het jonge team heeft namelijk een turbulent jaar doorgemaakt, waarbij oprecht over een valse start gesproken kan worden. Uit de eerste 8 wedstrijden werden slechts 5 punten verzameld en hiermee stond het team op een degradatieplek. Dit is uitstekend hersteld en de tweede periode werd op een punt na gewonnen. De sterke serie werd op het einde van de competitie doorgezet en zodoende won Quick 2 de derde periode en eindigde het op een keurige derde plek in de competitie.

Door het winnen van de periode mag Quick 2, evenals in de afgelopen jaren, weer meespelen in de beker voor de standaardteams in de voorbereiding op de competitie. 

Quick feliciteert trainer Joop Hoornweg (foto), leiders Marcel Snoeks en Wim Rotteveel en natuurlijk de spelers met het succesvolle seizoen en het winnen van de derde periode!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon