Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Presentatiegids voetbalselectie

Gepubliceerd op 30 augustus 2017 door Krijn Vrolijk

Door de topvoetbalcommissie

Een stapje omhoog naar de 3e divisie, een stapje omhoog qua presentatie. De topvoetbal commissie probeert hiermee het goede voorbeeld van de selectie te volgen. Het cricketseizoen is bijna ten einde en het voetbalseizoen is al van start. Afgelopen weekend speelde Quick 1 haar eerste competitiewedstrijd op Nieuw Hanenburg.

Na direct 3 punten te pakken is er reden zat om lekker vooruit te blikken op een mooi nieuw seizoen. De voetbalvoorzitter deelt zijn visie, trainers komen aan het woord, maar ook worden de spelers voorgesteld. Vooral bekende gezichten voor een ieder, maar nieuwe gezichten worden ook welkom geheten op de club. Ook nieuw dit jaar is de Quick 1 TOTO, voorspel en win een mooie prijs!

Bekijk de presentatiegids snel, maar pak gerust de tijd om alles te lezen. Lijkt het u leuk om de voetbalselectie te ondersteunen? Dat kan! Hoe? Lees het in de presentatiegids.

 

 

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon