Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Onze allereerste Blauwe Haan: Pieter Klomp (JO8-2)

Gepubliceerd op 30 augustus 2017 door Danielle Schaaf...

Wat was het een heerlijk voetbalweekend! Wij vinden in het bijzonder voor Pieter Klomp uit de JO8-2. Hij is onze allereerste Blauwe Haan! Deze titel mag je sowieso voor eeuwig op je borst spelden, Pieter! Wat stond je daar te stralen op het veld tijdens de toss met aanvoerder Kai van Hese en de aanvoerder van de Meern 1.  Even daarvoor ben je ook nog op de foto geweest met het scheids- en grensrechtersteam en heb je de officiële bal vastgehouden. We zijn stiekem een beetje jaloers op jou, want hoe vaak maak je dat nou mee? Aan je stralende ogen te zien was je erg trots om daar op dat grote veld te mogen staan met die topspelers van het eerste! En ik denk dat jouw aanwezigheid zeker heeft geholpen op de overwinning op de Meern.

Dankjewel Pieter voor je stoere optreden! Heel veel voetbalplezier toegewenst en misschien sta je over een aantal jaar zelf wel op veld 1 als speler van Quick 1 met naast jou een trots mannetje dat aanwezig mag zijn tijdens de toss. Denk je dan nog even terug aan die mooie zondag 27 augustus?

Blauwe Haan / ballenjongen of Roze Hen / ballenmeisje
Wil je ook graag Blauwe Haan of Roze Hen zijn tijdens een thuiswedstrijd van Quick 1? Meld je aan via jeugdevenementen@quick.nl en misschien ben jij de gelukkige tijdens de eerstkomende thuiswedstrijd. Vergeet niet je naam, leeftijd en team te vermelden in de e-mail.Weet je wat ook leuk is? Ballenjongen of ballenmeisje tijdens een thuiswedstrijd van Quick 1! Ook daar kun je je voor opgeven. Gebruik hetzelfde mailadres als hierboven en vermeld in de e-mail je naam, leeftijd en team.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon