Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Nabeschouwing: 'Voorjaarsvakantie deel 2'

Gepubliceerd op 04 maart 2018 door Danielle Schaaf...

De kortste nabeschouwing van dit seizoen. Het was volop winter afgelopen week tijdens de voorjaarsvakantie in Nederland met Siberische temperaturen.  De grasvelden zijn bevroren en halverwege de week bleek al onbespeelbaar voor het weekend. De wedstrijd van Quick 1 voor deze zondag werd al in een vroeg stadium afgelast. De kunstgrasvelden waren behalve wegens de sneeuwval op woensdag goed bespeelbaar. Vandaar ook dat de KNVB West 2 wachtte met een algehele afgelasting. Op vrijdag werden, begrijpelijk, ook de wedstrijden voor de jongste jeugd van JO7 tot en met JO11 op zaterdag afgelast. En toen kwam er in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw sneeuwval. Bij het openen van de gordijnen op zaterdagochtend was alles wit. En dat betekent dan ook geen voetbal op kunstgras. De KNVB West 2 besloot alsnog tot een algehele afgelasting van het amateurvoetbal op zaterdag en zondag. Wanneer er wordt ingehaald is nog niet bekend.

We gaan ons nu voorbereiden op komend weekend. Weer een compleet competitieronde voor alle jeugdelftallen en zowel op zaterdag als zondag als extraatje een topwedstrijd. Zaterdag 10 maart om half vijf de “burenkraker” Quick – HBS, voor alle info houd de website goed in de gaten. En zondag om twee uur ’s middags de regionale topper in de reserve hoofdklasse tussen Quick 2 (nr.2) en Westlandia 2 (nr.1).  Een mooie weekend is dus aanstaande.

Tot donderdag bij de voorbeschouwing!

Door Marcel Snoeks

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon