Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Nabeschouwing: “Een redelijk rustig weekendje Quick!”

Gepubliceerd op 05 februari 2018 door Danielle Schaaf...

Uiteindelijk werd het een redelijk rustig weekendje op Quick. De zaterdagjeugd had volop vrij gekregen om een ieder nog de nodige rust te geven voordat volgende week de competities weer volop los gaan barsten. De A-selectie had een trainingsweekend belegd in Hoenderloo om de laatste puntjes op de bekende “i” te zetten. De drie gewonnen wedstrijden in de oefensessie spraken wat dat betreft voor zich. Scheidend trainer John Hage kan straks met geen mooiere prijs dan het kampioenschap Quick verlaten. Het antwoord is straks aan de jongens.  Op zaterdag een combi van competitie-, bekerduels en vriendschappelijke wedstrijden. Op zondag competitievoetbal met een mooi resultaat voor zondag 1.

6

Thuiswedstrijden:  4x winst en 2x verlies
Op het programma stonden 7 thuiswedstrijden. Door wat nodige verschuivingen (afgelastingen en ingelaste wedstrijden) bleven we op 6 wedstrijden steken. Na de laatste wedstrijd van 12.00 uur Quick JO19-4 – VVSB JO19-2 zat het programma er al op en kon er verder genoten worden van een vrije middag. Het leverde wel een positieve score op van 4 gewonnen wedstrijden, er werden 2 wedstrijden verloren. Geek gelijke spelen.Terwijl vanaf 8.30 uur de allerjongsten van Quick (Benjaminis en Benjamins) zich de longen uit het lijf liepen op veld 4 liepen de teams voor de wedstrijden van 9.00 uur zich warm op veld 1A en 2A.

Op veld 2A was om 9.00 uur de aftrap voor de oefenwedstrijd van Quick JO11-3 tegen Concordia JO11-3 uit Delft. De gehele wedstrijd had Quick JO11-3 de overhand en won uiteindelijk verdiend met 4-1.

Op veld 2A begonnen op hetzelfde tijdstip aan hun wedstrijd Quick JO10-1 en VELO JO10-1.Inzet was de volgende ronde in het bekervoetbal. Het werd een echte bekerwedstrijd met alles erop en eraan en vooral veel doelpunten. VELO JO10-1 bekert verder door een 4-6 overwinning.

Om 9.30 uur ook nog een onderlinge ingelaste wedstrijd tussen Quick JO9-4 en Quick JO9-6. Het krachtsverschil was toch iets te groot. De uitslag van 10-1 voor de JO9-4 zegt wat dat betreft genoeg. Toch ook hulde aan de JO9-6 voor de geboden tegenstand

.

De JO11-1 schijnt ook op tijd de vorm weer te pakken te hebben. De uitgestelde wedstrijd uit de najaarscompetitie tegen GDA JO11-1 werd met 5-0 gewonnen.

Het mooie voetbaltenue van Feyenoord (rood-witte shirt, zwarte broek en rood-zwarte sokken) was deze zaterdag ook zichtbaar op Nieuw Hanenburg. De JO15-1 waren de gastheren van de club uit Rotterdam-Zuid. De bezoekers kwamen beter uit de startblokken dan Quick, dat vorige week nog een verdienstelijk gelijkspel behaalde bij Spartaan ’20.Met een 1-6 overwinning reisde Feyenoord JO15-1 terug naar Valkenoord. 

We hebben in ieder geval wel een Quick team in de volgende bekerronde.

Om 12.00 uur op veld 1 maakten Quick JO19-4 en VVSB JO19-2 er een ware bekerthriller van. Het moest uit de tenen komen, maar er werd wel door Quick JO19-4 gewonnen. 1-0 was voldoende voor de volgende ronde. Top!

De benoemenswaardigheden van dit weekend:

  • Zoals ieder week stappen de jongens van de JO13-1 met positieve moed op het veld. Ook afgelopen zaterdag tegen Sparta Rotterdam, dat wel met een 7-0 overwinning van het veld liep. Reeds eerder gezegd, het is een bijzondere ervaring om op dit niveau te voetballen.
  • Het “burenstrijdje” tussen HBS JO17-7 en  Quick JO17-5 om 13.45 uur, een inhaalwedstrijd in de najaarsreeks, werd een prooi voor HBS JO17-7. Zij wonnen met 4-2.
  • Quick 1 blijft het goed doen. Opnieuw een attractieve wedstrijd. Op het einde moest Quick een 4-1 voorsprong nog bijna uit handen geven. Maar verder dan 4-3 kwam ADO’20 uit Heemskerk niet. Daardoor weer terug op de 3de plaats. Jadey Keiholz had als Blauwe Haan een geweldige middag. Op de foto met diverse spelers en trainer. De aftrap mogen nemen en scoren. Het werd een onvergetelijke middag voor hem. Ook weer dank aan de ballenjongens van de JO15-1 en de JO15-2. Goed werk geleverd en lekker meegedaan om de Quick penaltybokaal. We hebben er weer een finalist bij, Ali Denirocak van de JO15-2. Na 10 ronden nu 11 finalisten. We kijken nu al uit naar de finaleronde(s).Ook koning Winter kwam dit weekend om de hoek kijken. De gevoelstemperatuur van zondag was ver beneden ‘0’, maar het voetbal vergoedde veel. Wel vorst deze week dus hopelijk dat de grasvelden het doorstaan voor komende zaterdag als de competitie wordt hervat. Donderdag meer in de voorbeschouwing.

Door Marcel Snoeks

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon