Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Klavertje4 toernooi: Bloedhonden, Kraaien, Haantjes en Leeuwen genieten!

Gepubliceerd op 28 augustus 2017 door Danielle Schaaf...

Zondagochtend vroeg op: Shirtje,broekje, sokken aan, (vaak) nieuwe voetbalschoenen, scheenbeschermers aan. En veel zin om weer teamvriendjes te zien, te voetballen, in het zonnetje met de geur van gras (of rubberen korrels).
Klokslag 9 uur geeft speaker Louk Notten het startsein van de 14e editie van het Klavertje 4 toernooi, gevolgd door urgente (maar zeker ook minder urgente) weetjes, beschouwingen en wedstrijd-updates. Zo rond de klok van 11 uur bleek gezien de speelvreugde alles mee te zitten, behalve het weer...toen de enige wolk die dag voor de zon kwam.

Op dat moment was HVV al zo ver uitgelopen bij de U8/U9 (voorheen F) dat de wisselbeker niet meer ontlopen kon worden: Deze werd onder toeziend oog van honderden ouders en vele tevreden spelers uitgereikt; voor de 14x op rij aan HVV!

Op het zonnige terras en de tribune liep het ook rond de klok van 15 uur weer helemaal vol; en later ook in het clubhuis, waar (waarschijnlijk i.t.t. andere voetbalkantines in Nederland) zo'n 100-tal als 'voetbal-ouder' vermomde hockeyliefhebbers de afstandbediening wegkaapten van een groepje 9-jarige eredivise kijkende kinderen. Zij pikten ook nog een apotheose mee, die bijna even spannend was als de ontknoping om de wisselbeker bij de E-jeugd. Hier won HBS uiteindelijk nipt van HVV, bij gelijk puntenaantal, op onderlinge resultaten O11-3. Ter info: de confrontaties tussen O11-1,O10-1,O11-2, O10-2 waren allemaal in 0-0 catenacio stand geeindigd. Felicitaties aan de Kraaien!

Dit levert de volgende einstanden op:

F(U8/U9) eindstanden: 1/ HVV 2/ Quick, 3/ VOC en 4/ HBS;

E(U10/U11) eindstanden: 1/ HBS 2/ HVV, 3/ Quick en 4/ VOC;

Snelste schot Kick-Free snelheidscompetitie: Bastiaan Coolen (HVV): 76 km/uur.

1100 spelers hebben weer zin in het seizoen en de Bloedhonden, Kraaien, Haantjes en Leeuwen gingen tevreden huiswaarts met het bekende vaantje en snelheidsmeter certificaat.

Het toernooi is dankzij vele ouders en coaches, V.O.C, HBS en Quick mogelijk gemaakt.

Bron: konhcvv.nl

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon