Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Blauwe Haan of Roze Hen van de week

Gepubliceerd op 10 oktober 2017 door Danielle Schaaf...

Vanaf dit seizoen kun je in aanmerking komen voor de titel: Blauwe Haan of Roze Hen van de week.

Wat houdt dat in?
Als Blauwe Haan of Roze Hen van de week mag je onder andere tijdens een thuiswedstrijd van Quick 1 de kleedkamerbespreking bijwonen: neem plaats naast de trainer of naast de spits en luister goed naar de tactiekbespreking. En moedig ze aan voordat ze het veld op gaan.

Maak een selfie! Als de spelers het veld op gaan om zich warm te lopen kun je met je favoriete speler een selfie maken op veld 1 met op de achtergrond alle supporters.

Dus ben je keeper en wil je graag voordat de wedstrijd begint nog even inschieten met de keeper van Quick 1? Of ben je verdediger en kaats je nog even een balletje met de verdediging van het eerste? Meld je dan nu aan! En misschien ben jij binnenkort voor 1 dag speler van Quick 1!

Wat moet ik doen?
Je aanmelden via jeugdevenementen@quick.nl. Vermeld daarbij:

  • Je naam;
  • Je leeftijd;
  • Je team.

Via Tina Munier krijg je te horen of je bent uitgekozen. Iemands anders opgeven mag natuurlijk ook. Vermeld dan de naam, leeftijd en het team van diegene waarvan jij vindt dat hij/zij Blauwe Haan of Roze Hen van de week moet worden.

Alvast heel veel plezier!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon