Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Blauwe Haan #9: Jesse van den Berg (O8 2)

Gepubliceerd op 07 februari 2018 door Danielle Schaaf...

Hey Jesse,

Je bent alweer Blauwe Haan #9! Op een zonnige zondag eind januari zag jij onze mannen van Quick 1 gelijk spelen tegen OFC. Het was een enerverende wedstrijd waarin beide ploegen hebben gevochten tot het einde. Met zo’n instelling kun je trots van het veld lopen ook al is het uiteindelijk in een gelijkspel geëindigd.

Voorafgaand aan de wedstrijd hebben de jongens genoten van jouw doelpunt en het plezier wat je hebt in voetballen. Je schot op doel was raak en als beloning mocht je met spelers van het eerste op de foto. Trainer en coach Paul van der Zwaan mocht natuurlijk ook niet ontbreken in de fotocollectie. Hoe gaaf is dat! Heb je nog tips van hem gekregen? Gewoon altijd je winning mood opzetten en lekker veel scoren! Soms eindigen dan 3 doelpunten ook in 3 tegendoelpunten. Maar stap dan altijd met opgeheven hoofd van het veld. En bedenk dan dat zelfs de allerbesten wel eens verliezen of gelijkspelen. Het is maar hoe je er mee omgaat. 

Zet ‘m op Jesse! Zaterdag begin je aan de voorjaarscompetitie. Heel veel succes en vooral veel voetbalplezier!! Tot snel langs de lijn!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon