Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Bericht voor alle teamouders: We hebben jullie hulp nodig!

Gepubliceerd op 11 april 2018 door Danielle Schaaf...

Het is bijna zover: nog even en dan wordt de drukte op Quick verdubbeld. In het weekend van 5 mei start namelijk onze andere tak van sport: cricket! Dit betekent dat we de velden goed moeten gaan indelen zodat ieder lid zijn/haar sport kan blijven beoefenen op Quick. Nu komt daar ook nog de meivakantie bij. Veel teams leggen bij de wedstrijdsecretaris de vraag neer of hun wedstrijd i.v.m. te weinig spelers verplaatst kan worden. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om deze verzoeken allemaal te kunnen inwilligen, maar voor de aankomende periode hebben we de hulp nodig van alle teams om het mogelijk te kunnen maken om toch de wedstrijd te kunnen spelen.

Wat houdt die hulp in?
We vragen de teamouders om voor hun team de balans op te maken van het aantal spelers dat aanwezig is op zaterdag 21 april, zaterdag 28 april, zaterdag 5 mei en zaterdag 12 mei. De coördinator zal aan de hand van deze balans gaan bekijken welke wedstrijden in aanmerking komen voor verplaatsing. Wedstrijden komen alleen in aanmerking voor verplaatsing als er voor de deadline (zondag 15 april 23.59 uur) is gereageerd op de vraag om het aantal spelers door te geven die beschikbaar zijn op de genoemde data en als er geen jongens/meiden uit andere teams geleend kunnen worden (dit laatste wordt geregeld door de coördinator). In aanmerking komen voor verplaatsing betekent niet de garantie dat de wedstrijd ook daadwerkelijk verplaatst gaat worden. Dit moet namelijk wel passen in het voetbal- en cricketprogramma. We zullen ook proberen of de wedstrijden wellicht bij de tegenstander gespeeld kunnen worden of verplaatst kunnen worden naar de zondag. Voor de O19 t/m de O11-1 is het niet mogelijk om in de maand mei doordeweeks een wedstrijd te spelen.

Wanneer verplaatsing om welke reden dan ook niet (meer) mogelijk is, dan gaat de wedstrijd niet door. Dit zal op tijd aan de coördinator en de tegenstander worden doorgegeven.

Vraag aan de teamouders!
Geef voor zondag 15 april 23.59 uur aan de coördinator het aantal spelers door die beschikbaar zijn op de volgende data: zaterdag 21 april, zaterdag 28 april, zaterdag 5 mei en zaterdag 12 mei. Wordt er na deze datum gereageerd dan kunnen er onmogelijk nog wedstrijden worden verplaatst.

Mail de inventarisatie van de teams naar de betreffende coördinator. 

Vanuit de jeugdcommissie: bedankt voor jullie medewerking!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon