Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

JO9-5 wint met dubbele cijfers van Wippolder JO9-6!

Gepubliceerd op 23 september 2017 door Gabriëlle ter Hart

Een hele lekkere competitiestart voor JO9-5 vandaag tegen Wippolder!

Met een heerlijk zonnetje erbij gaan Mats, Timo en Iven er vanaf het eerste fluitsignaal vol in. Na een minuut tikt Timo al de eerste bal voorbij de keeper van Wippolder. Dit zou wel eens een mooie wedstrijd kunnen worden! Met aanwijzingen van Nowen staat iedereen scherp op z'n positie en komt een goed draaiende doelpuntmachine op gang! Mooi opgebouwde aanvallen, tikkie takkie, rushes vanuit de zijlijn, alles gaat vandaag top. In de eerste helft scoren we 7 keer! (dat is meer dan vorig seizoen bij elkaar...) Timo en Mats hebben al zo ongeveer een Hattrick binnen en ook Gijs en Iven schieten loepzuiver raak! Wippolder komt met een gelukje voorbij Tygo en met 7-1 gaan we aan de limonade.

In de tweede helft schieten Tygo, Faas en Ravi ook binnen. De ene nog mooier dan de ander. Omdat we zelf wel wat gewend zijn aan de tegengoals om je oren krijgen, zijn we wel zo aardig om Wippolder nog een goaltje te gunnen. Uit een hoekschop schieten ze binnen. Die was voor Timo niet te pakken.

In de slotfase komt Hugo nog een paar keer gevaarlijk voor de goal. Een mooie passeerbeweging en lekker voorzetje en later nog een hard geplaatst schot: maar net naast. Dat belooft nog wat voor de rest van het seizoen!

Heel goed gespeeld vandaag jongens! En Nowen heeft z'n visitekaartje afgegegeven! Eens kijken of we volgende week met wat meer tegenstand dit vast kunnen houden. Eerst maar eens nagenieten dit weekend!
 

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon