SVH_JO9_02 / QUICK_JO9_3

Gepubliceerd op 20 september 2016 door Jasper Roelvink

SVH  JO9-2 - Quick JO9-3

SVH stond bij aanvang van de wedstrijd bovenaan in de bekercompetitie  en de jongens wisten dat het een pittige wedstrijd zou worden. De afgelopen week hadden de trainers Philip en Lars de jongens goed laten zweten met nieuwe oefenstof. Zes tegen twee, positiespelletjes, en lekker afwerken op het doel.

Om half negen was de aftrap op het Sportpark in Wateringse Veld. Quick ging voortvarend van start. Het spel golfde de eerste tien minuten op en neer waarbij Quick de bovenliggende partij was. Er werd niets weggegeven en kreeg  Quick een aantal prima kansen (Bilal, Daley en Luca) om op voorsprong te komen. Een snelle counter van SVH werd door Willem onschadelijk gemaakt. Hij liet de bal slim over de achterlijn rollen. Het zestal ging vervolgens goed in positie staan in afwachting op de uittrap van Taeke. Onfortuinlijk schoot hij de bal te laag uit, recht in de voeten van de spits van SVH die in de rug van Zeger liep. Geheel tegen de verhouding in werd de 1-0 gescoord. De koppies gingen niet omlaag, integendeel de mouwen werden collectief opgestroopt (pittige duels Sem / Ralph) ,samen  op zoek naar de gelijkmaker. Wat je vaak ziet is dat er extra arbeid en strijd wordt geleverd maar dat  dit niet altijd de organisatie ten goede komt. Een snelle counter van SVH zorgde net voor rust dat de achterstand opliep, 2-0. Aan de zijlijn hoopten we nog op een aansluitingstreffer maar dat zat er niet in.

Waarschijnlijk had Quick voor de rust iets te veel krachten verspeeld en liep SVH snel uit naar 6-0 voorsprong. Voorin liet Daley zien dat hij zeer doelgericht is, en met twee  doelpunten binnen 3 minuten maakte hij de 6-1 en 6-2. Even veerde Quick op en zette SVH vast op eigen helft. Met goed positiespel en inzet zagen we een  swingend team, hoewel SVH nog drie  keer scoorde, Einduitslag  9-2.  Een geflatteerde uitslag m.i. Jullie zijn heerlijk bezig, het is een leuk om te zien hoe er in een korte tijd zoveel progressie wordt geboekt.  What a (team)spirit!

Jasper

Duel Daley | BlilalWarming up bij SVH.Duel Luca | RalphSem in actie.