Vervolg 3 wedstrijden competitie JO8-7

Gepubliceerd op 14 oktober 2017 door Ilse van der Weide

Op 30 september traden wij aan tegen Erasmus op hun terrein. Nog niet helemaal wakker en alert keken de jongens van Quick binnen 10 minuten tegen een achterstand van 3-0 aan. Het wilde niet helemaal lukken. Erasmus met een paar leuke voetballers maar niet onverslaanbaar, althans zo leek het vanaf de kant. Teruggekomen tot 3-2 gingen we de rust in. Alles geprobeerd maar uiteindelijk verloren met 5-4. Jammer!

Op 7 oktober ontvingen wij bij Quick een elftal van Die Haghe met daarin voor een enkeling een klasgenootje. We waren er op gebrand om te winnen en dat is gelukt en wel met 16-2.

Vandaag zijn we in alle vroegte vertrokken naar Katwijk. Zo vroeg dat er op het complex nog geen koffie te krijgen was...We hebben er een hele leuke wedstrijd gespeeld tegen een zelfde soort team als dat wij zijn, allemaal uit het jaar 2011. Katwijk nam het zeer serieus en dat beviel ons wel. Sportieve wedstrijd met een goede, eerlijke spelbegeleider. Het ging gelijk op tot aan het laatste gedeelte van de wedstrijd. Eindstand 6-11 gewonnen!

Conclusie: het gaat niet onaardig met dit enthousiaste team!