Toernooi Die Haghe JO8-7

Gepubliceerd op 21 mei 2018 door Ilse van der Weide

Afgelopen woensdag speelden we ons eerste toernooi van het seizoen waarbij we zelf om de prijzen konden strijden. Anders dan het Klavertje 4 toernooi bij HVV, waarbij alle punten per club op een hoop worden gegooid, waren we dit keer zelf verantwoordelijk of we al dan niet in de prijzen zouden vallen. De eerste tegenslag was de afwezigheid van Casper, die overigens gelukkig weer helemaal is hersteld. De aftrap was tegen Die Haghe JO8-2, een spannende pot met de eindstand 2-1 in ons voordeel. De volgende tegenstander gaf nog iets meer spanning (bij de ouders), HBS JO8-2! Hard werken, een beetje geluk en wederom 2-1 voor Quick. Full Speed JO9-2 slaagde er niet in om ons in de moeilijkheden te brengen, 4-0 winst. De laatste tegenstander, DVC, kwam niet opdagen, een vriendschappelijke wedstrijd tegen de JO8-6 diende als vervanging, 3-1 voor ons! Toen duidelijk werd dat dit echt had geleid tot een eerste plek in de poule barstte het feest los. Blije koppies en gejuich, de eerste beker is een feit!! Apetrots op zichzelf en wij natuurlijk op het team! Het was het wachten meer dan waard....!