Klavertje 4 toernooi HVV

Gepubliceerd op 27 augustus 2017 door Ilse van der Weide

De aftrap van het seizoen heeft plaatsgevonden op het Klavertje 4 toernooi van HVV. Behalve voor onze ervaren trainer Sander voor iedereen een geheel nieuwe ervaring. De eerste wedstrijd, tegen HBS, werd met 5-1 gewonnen! Hard werken en goed samenspel zorgden voor dit goede resultaat. Dit smaakte naar meer. Ook de tweede wedstrijd tegen VOC werd gewonnen (6-0). Als laatste hebben wij HVV onze voetbalkunsten getoond en met 8-0 gewonnen! Al met al een zeer geslaagde ochtend onder de bezielende leiding van onze trainer en met heel veel trotse ouders langs de lijn!