Bekerwedstrijden JO8-7

Gepubliceerd op 09 september 2017 door Ilse van der Weide

De eerste wedstrijd (2 sep), thuis tegen Quick Steps JO8-1 bleek geen makkelijke opgave. Wat grote jongens die duidelijk al wat meer kracht in de benen hadden dan onze toppers. De eerste helft was wat stand betreft nog in het voordeel van Quick. De tweede helft ging de vermoeidheid parten spelen. Niet gek voor een eerste echt wedstrijd ooit! Allemaall geknokt en gestreden voor wat ze waard waren. Dankzij het zeer goede keeperswerk van Tobias en Jan is de schade beperkt gebleven tot 4-10. Goed gedaan!

De tweede wedstrijd (9 sep) op inmiddels vertrouwd terrein, uit bij HVV. Op het toernooi met gemak van gewonnen en vandaag is dat weer gelukt. De buien trotserend hebben we een hele goede wedstrijd gespeeld. Goed samenspel, overzicht houden, strakke passes, het lukt allemaal. Eindstand 1-11. Op naar de competitie!