Wedstrijd quick jo8-3 - Den Hoorn, 7 oktober 2017

Gepubliceerd op 07 oktober 2017 door Renate van Beek

JO8-3 / Den Hoorn JO8-3

Na de eerste, ruim gewonnen, wedstrijd, keken we met spanning uit naar de tweede wedstrijd van ons team. Eigenlijk de derde wedstrijd, maar de tegenstander van vorige week verhuisde naar een andere competitie waardoor JO8-3 geen competitie speelde. Net als in de eerste wedstrijd, keken we al snel tegen een achterstand aan. En, net als in de eerste wedstrijd, volgde de gelijkmaker snel. Waren het toen Jort en Sidney die de gelijkmaker en de voorsprong voor hun rekening namen, deze keer was het Levan die zich over die taak ontfermde. De voorsprong werd niet meer uit handen gegeven en bij een 5-3 voorsprong floot Leo, als altijd enthousiaste scheidsrechter, voor de rust. Vielen er voor rust acht doelpunten, na rust volgden er nog drie waarmee de wedstrijd eindigde in 7-4. Dat het laatste doelpunt, het vierde voor Den Hoorn, een eigen doelpunt was, mocht de pret niet drukken. Mentaal gesterkt door deze overwinningen wacht ons volgende week de uitwedstrijd tegen HVV. Eens zien of we dan de voorsprong kunnen pakken en behouden zonder eerst op achterstand te zijn gekomen.