Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

pijnacker, 21 april 2018

Gepubliceerd op 23 april 2018 door Renate van Beek

 
OLIVEO JO8-1 - Quick JO8-3

Ondanks het vroege tijdstip was het al heerlijk zonnig op het sportcomplex De Groene Wijdte, thuisbasis van o.a. OLIVEO. Op dit complex wordt gevoetbald op kunstgras dat doet denken aan platgeslagen hoogpolig tapijt. Het was inderdaad comfortabel om op te lopen.
OLIVEO JO8-1 bleek een sterke tegenstander, dat bleek niet alleen uit de snelle openingstreffer. Een goede organisatie en vroegtijdig druk zetten op onze verdediging zorgden er voor dat de bal nauwelijks van onze eigen helft te krijgen was. Onze verdediging werd onder druk gehouden en kreeg geen tijd om bij balbezit een aanval op te bouwen of de aanvallers te bereiken. Jaydey kwam dus niet aan zijn soms quickzilverachtige acties toe en ook Sidney werd te ver van het doel weggehouden om doeltreffend te kunnen uithalen. Hoewel onze jongens in de loop van de eerste helft wat meer grip op hun tegenstander leken te krijgen, wat vaker over de middellijn wisten te komen en enkele gevaarlijke aanvallen op het tapijt legden, was de achterstand bij de rust opgelopen tot 6-0.
Na rust leek het wat meer gelijk op te gaan en het spel speelde zich meer en meer af op de helft van OLIVEO. In de tweede helft vielen er uiteindelijk, net als in de eerste helft, zes doelpunten, maar het duurde even voordat het 7-0 werd. Daarna volgde snel ons eerste doelpunt uit een inbal, waarna Sidney nog twee keer wist te scoren. Vervolgens scoorde OLIVEO nog twee keer, waarvan een keer, in de slotminuut, in eigen goal, waardoor 8-4 als uitslag werd genoteerd.
En oh ja, bijna vergeten, OLIVEO: Onze Leus Is Vooruit En Overwinnen.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon