JO8-3 Quick- Wilhelmus 1 september 2017

Gepubliceerd op 05 september 2017 door Renate van Beek

Op deze zonnige zaterdag stonden de jongens van de JO8-3 als jonge paarden te trappelen om het veld in te mogen. Onder de bezielende leiding van Leo begon de wedstrijd tegen Wilhelmus JO8-3 enigzins telleurstellend, binnen 4 minuten stonden we met 0-2 achter. De Jongens waren snel over deze domper heen en bogen de achterstand om in een 5-2 voorsprong.

Het enthousiasme spatte er van af, maar na de pauze was de voorsprong als sneeuw voor de zon verdwenen: 5-5. Na een 6-5 voorsprong kregen we weer 2 tegendoelpunten; gelukkig viel vlak voor tijd de verdiende gelijkmaker: 7-7.

Na deze sportieve, boeiende wedstrijd werden de handjes geschud en keken de jongens ondanks het gelijkspel tevreden terug op hun eerste echte wedstrijd op Quick in het zo mooi blauw-witte Quick-tenue!