Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

JO8-3 / ESDO JO8-2, zaterdag 25 november 2017

Gepubliceerd op 26 november 2017 door Renate van Beek

Eendrachtig samenspel doet overwinnen. Dat was voluit geschreven onze tegenstander van vandaag en het moet gezegd, daar was door ons JO8-3 vandaag geen speld tussen te krijgen. Zonder de zieke Sidney en de afwezige Jort, was het vrij snel duidelijk wat de toeschouwers te wachten zou staan. Hoewel het tenue van ESDO sterke gelijkenis vertoont met het blauw-zwart van Inter Milan, was er geen sprake van catenaccio. ESDO speelde goed en mooi samen, enkele behendige spelertjes soleerden af en toe op fraaie wijze en, wat er dan ook bij hoort, ze scoorden ook.
Alles wat ESDO deed, kunnen onze jongens zeker zo goed, dat hebben we vorige week op Craeyenhout gezien. Vandaag kwam dat er echter niet uit. Alle goede bedoelingen werden of door ESDO in de kiem gesmoord, of resulteerden in doel- of hoekschoppen. Het echte vuur was er niet en sommige spelers leken met hun gedachten elders te zijn. Toch bij de zak met cadeautjes, of wat zenuwachtig voor de zak die eerdaags weer naar Spanje gaat? De ruststand was zodoende 0-5, en het was aan het goede keepen van Jaydey te danken dat er slechts vijf streepjes geturft hoefden te worden.
Na rust leek het er even op dat JO8-3 opleefde. Waylon had zijn tegenstander de bal ontfrutseld en Levan wist vervolgens goed door te zetten. Hij gaf een mooie voorzet waarmee hij echter geen medespeler bereikte, maar zowaar, ook van deze kans wist ESDO een doelpunt te maken. Hiermee was echter het enige doelpunt voor onze jongens genoteerd. Dat was een primeur want tot dusverre hadden we in iedere wedstrijd zelf gescoord. Uiteindelijk werd het zelfs 1-8, een ruime overwinning waar weinig op af te dingen viel. ESDO had zeker de dubbele cijfers kunnen halen maar het was aan Martijn, die de tweede helft keepte, te danken dat dat niet gebeurde. Enkele bijna zekere doelpunten wist hij met mooie en soms dappere reddingen te voorkomen waardoor ons de dubbele cijfers bespaard bleven. En terecht, want dat zou de verhoudingen te veel hebben vertekend.

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon