23 september 2017 JO8-3 – SVC ’08-2

Gepubliceerd op 25 september 2017 door Renate van Beek

Een wedstrijdverslagje van een wedstrijd die in 25-2 eindigde. Eind goed, al goed, maar zo leek het niet te beginnen. Al snel stond JO8-3 met 0-1 achter. Nog zoeken naar de organisatie, zullen we maar zeggen want na de snelle 1-1 van Jort was het kantelpunt al bereikt. Al snel voerde JO8-3 via onze nieuwe aanwinst Sidney de score met 4 doelpunten op tot 5-1 en bij rust was de 11-1 bereikt. Met een gerust hart op een goede afloop werd in de rust de limonade aangesproken en na rust ging de score in nog hoger tempo omhoog dan voor rust. Bij 19-1 scoorde ook SVC ’08 maar dat zorgde niet voor meer spanning bij de toeschouwers, de ‘Anschlusstreffer’ raakte steeds verder uit zicht. In de wedstrijd was de hand van de trainers al te zien want het op de training geoefende positiespel werd al voorzichtig in de praktijk gebracht. Erg leuk te om zien dat de jongens daarin groeien, dat is zeker een verdienste van Bas, Bas en Timon. Uiteindelijk hebben alle jongens in deze wedstrijd hun doelpunt meegepakt, er werden zelfs nog enkele grote kansen gemist waardoor de score tot in de 30 had kunnen oplopen.