Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Oefenwedstrijd 22/8/17 Westlandia JO8-1 uitslag: 7-5

Gepubliceerd op 23 augustus 2017 door Karin van den B...

Dinsdag 22 augustus heeft de nieuwe JO8-2 een oefenwedstrijd gespeeld in Naaldwijk. De ontvangst door Westlandia was heel goed en ook het weer werkte  mee om er een mooie eerste wedstrijd van te maken.
Armin, Baran, Basile, Jesse, Pieter, Teun en Tim hebben voor het eerst in deze samenstelling gespeeld. Mika is helaas nog geblesseerd aan zijn voet, we hopen dat ook hij er snel weer bij is. 

Onder leiding van de trainers Delano en Niels, hebben de jongens het heel goed gedaan! Na een korte peptalk, wisten de jongens al heel snel dat overspelen heel belangrijk is. Wat deden ze dat al goed, zo'n eerste wedstrijd!

De eerste helft heeft Teun het doel verdedigd. Het ging heel erg lang gelijk op en er werd door Quick goed gecombineerd. Nadat we op een 1-0 achterstand kwamen, wist Tim het doel te vinden; 1-1. Ook Armin maakte een mooi doelpunt in de eerste helft. De tweede helft stond Jesse in het goal. Westlandia was de tweede helft nét ietsje beter, maar Quick bleef positief en dat resulteerde in nog een doelpunt van Tim en Armin en een eigen doelpunt. 
Een mooie oefenpartij waar, ondanks het verliezen, alle jongens en supporters een lach van op hun gezicht kregen!

Zondag het Klavertjevier toernooi op HVV, nog meer kansen voor dit team om aan elkaar te wennen en samen leuk te voetballen. 

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon