JO8-2 - Forum Sport JO8-1 uitslag: 3-7

Gepubliceerd op 14 oktober 2017 door Karin van den B...

Met een zonnetje dat tussen de wolken door het nog vochtige gras probeerde te drogen, was alles aanwezig voor een mooi uurtje voetballen met de JO8-2.

Wat is het toch een mooi gezicht om al die thuis spelende hanen en hennetjes in het blauw-wit gekleed te zien spelen op het gras van ons mooie complex :-) Enthousiaste ouders en trainers langs de lijn, de JO8-2 was er weer klaar voor.

Vol goede moed, zoals elke wedstrijd, begonnen de jongens aan de wedstrijd tegen Forum Sport. Zoals tot nu toe vaker dit seizoen, zijn de jongens waar we tegen spelen nét een kopje groter, nét een jaartje langer gewend aan het samen spelen op een groter veldje, weten ze elkaar nét wat beter te vinden en hebben ze nét wat meer kracht.

Vandaag leken onze jongens weer even erg te moeten wennen de eerste helft. Het spelen op een positie en het omschakelen van aanvallen naar verdedigen valt de JO8-2 nog zwaar.
Neemt natuurlijk niet weg dat we de jongens wekelijks wel zien groeien! Want ondanks de nederlaag, zien we ook heel veel dingen die steeds een beetje beter gaan.Zo weten steeds meer jongens waar ze moeten spelen op een bepaalde positie, wordt er steeds beter als team verdedigd, scoren we toch 3 keer en blijven ze allemaal tot de laatste seconde positief doorgaan! Dat is een compliment waard!

Volgende week maken we de bekerwedstrijd tegen Scheveningen af. Voordat het onweer roet in het eten gooide stonden we 2-1 voor. Er moet nog een weddenschap worden vereffend. Misschien blijkt de JO8-2 wel een echte beker-ploeg te zijn :-)