Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

JO08-2 - Scheveningen JO8-1 (verregend)

Gepubliceerd op 11 september 2017 door Karin van den B...

De 2e bekerwedstrijd stond vandaag gepland tegen Scheveningen JO8-1. Niet zomaar een wedstrijd voor één van onze spelers...Pieter moest het namelijk opnemen tegen zijn vriendje Jordy. Hij en Jordy hadden duidelijke afspraken gemaakt; de verliezer was een week volledig in dienst van de ander...

Maar er viel zaterdag geen beslissing, want regen en onweer maakte dat het veld onbespeelbaar werd. 

We begonnen met Armin en Jesse langs de kant en Mika onder de lat. Mika was goed voorbereid met gloednieuwe keepershandschoenen en een persoonlijke keeperstraining van z'n vader.

De eerste 5 minuten werd er over en weer afgetast, maar dan toch, na een doelpoging van Tim was Baran alert en maakte het goed af: 1-0! 

Inmiddels begon het steeds wat harder te regenen, maar de jongens in het veld hadden daar weinig last van. Op één momentje van onoplettendheid na. Mika wist eerst  mooie te redden, maar toch in de rebount: 1-1. 

Verschillende momenten zat Quick er dichtbij, o.a. Tim gaf nog een mooie voorzet op Pieter, die net doel miste. Even later was het toch Pieter die het doel wist te vinden: 2-1!

Achterin wist Teun de rust te bewaren, op het middenveld liet Basile zowel verdedigend al aanvallend leuke acties zien. Baran maakte het zijn tegenstanders moeilijk langs de rechterkant en Mika hield het overzicht.

Armin en Jesse kwamen nog even in het veld, maar toen de regen ook nog gepaard ging met onweersklappen, was iedereen binnen enkele seconden van het veld.

Zaterdag staat er nu nog even geen wedstrijd gepland. De competitie start voor JO8-2 op 23/9, uit tegen Lyra. 

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon