Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

In 1 week 2 keer tegen HBS; twee totaal verschillende wedstrijden.

Gepubliceerd op 29 november 2017 door Karin van den B...

Vorige week speelde de JO8-2 twee keer tegen onze buren HBS.

Woensdag 22 november was het een oefenwedstrijd tegen de JO8-2 van HBS. En zoals trainer Niels al zei “tegen HBS is het nooit oefenen en gaat het altijd ergens om”. Om de eer…
Met een life verslag op de groepsapp door Anouk, was de noodzaak voor een verslag iets minder groot. Maar aangezien het toch gaat om de eer, vermelden we natuurlijk wel in grote lijnen hoe deze wedstrijd verliep.
Met Mika in het goal en twee spelers uit de JO8-3 in het veld, hadden de jongens er zin in. Martijn en Levan bedankt voor het meedoen!
Gelijk weer lekker fel van start en eigenlijk is HBS niet in de buurt van Mika geweest. En áls ze al een doelpoging deden, hield Mika z’n doel schoon!
Het scoreverloop:
0-1 door Jesse. 0-2 door Teun die eens in de spits mocht vertoeven. 0-3 en 0-4 door Tim. Jesse een voorzet op Tim z’n hoofd en daar was de 0-5. Pieter ging goed door en wist de bal bij Tim te krijgen; 0-6. Vervolgens Tim naar Pieter en eindelijk pikte ook Pieter z’n goaltje mee; 0-7. Martijn wist de 0-8 binnen te schieten en Tim wist uiteindelijk de eindstand te bepalen op 0-9.

Afgelopen zaterdag stond de JO8-1 van HBS op het programma. Dat de jongens uit een ander vaatje zouden moeten tappen, was van te voren al duidelijk.
Even leek er hoop op een gelijk opgaande wedstrijd toen Pieter met een mooie uittrap Tim wist te bereiken en we 0-1 voor kwamen.
Niets was minder waar. We hadden hier met een tegenstander te maken die elkaar wist te vinden. Eén van de papa’s zei: “de bal gaat altijd sneller dan de spelers”. En dat liet HBS knap zien. Zowel als team, maar ook individueel was de JO8-1 van HBS een maatje te groot. En als zo’n beetje alle haantjes niet de vorm en felheid laten zien van de afgelopen 3 weken, is het lastig om partij te geven. We wisten nog een 2e keer te scoren, maar HBS had het overwicht. Pieter had nog ontzettend veel mooie reddingen te maken, maar uiteindelijk werd het 12-2.
Zo gaat het wel eens met voetbal.
Waar zoiets aan ligt… lastig de bepalen… van te voren al denken dat het onmogelijk is, de Sint die in het land is, de kou, een griepje onder de leden, noem maar op. We kunnen wel veel credit geven aan de jongens van HBS, want we hebben mooi voetbal van hen gezien en ook veel mooie goals. We weten ook dat we kunnen winnen van ‘s- Gravenzande en gelijk kunnen spelen tegen Scheveningen. Dat de JO8-2 beter kan dan dat zij vandaag lieten zien, is wel duidelijk.
Dan rest er maar één ding, je wonden likken en weer lekker trainen met elkaar deze week. Aan de trainers de schone taak om de jongens weer klaar te krijgen voor zaterdag. Dan staat Die Haghe op het programma.
Kom op hè kanjers!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon