7 oktober '17 HVV JO8-2 - Quick JO8-2 uitslag: 6-4 (door Anouk Klomp)

Gepubliceerd op 09 oktober 2017 door Karin van den B...

Vandaag staat een wedstrijd uit tegen HVV op het programma. HVV is een geduchte tegenstander, de vorige keer dat ze tegen elkaar speelde heeft Quick weliswaar gewonnen met 5-3, maar met veel moeite.

Vandaag staat Basile op goal en staan Baran en Pieter als eerste wissel. De wedstrijd gaat iets te vroeg van start, maar er is gelijk druk vanuit HVV. Een corner voor HVV die goed wordt weg gewerkt door Teun.  Teun neemt de bal mee naar voren en daarna op de lat door Tim. Basile houdt een een schot van HVV, maar dan toch staat het na een paar minuten 1-0 voor HVV.  Mika en Jesse staan goed te verdedigen, Mika speelt naar Tim maar gaat daarna net naast. Jesse pakt de bal af en Armin geeft een prachtige voorzet naar Tim en Tim maakt de verdiende 1-1.

Het is een spannende wedstrijd en de teams zijn aan elkaar gewaagd. Helaas voor Quick heeft HVV een heel goede keeper die houdt een mooie kans van Pieter. Dan staat het tegen de verhouding in tocht opeens 3-1 voor HVV. HVV weet elke keer uit de verdediging snel een nieuwe aanval op te bouwen en op die manier te scoren, daar waar Quick het helaas laat liggen.

Na rust gaat het opeens hard en staat Quick heel snel met 6-1 achter. Terwijl Basile echt heel goed staat te keepen en hard zijn best doet. Maar dan toch… een mooi tegendoelpunt gemaakt door Pieter. 6-2. Dan weer gelijk een aanval van HVV die mooi wordt weg gewerkt door Basile. Quick pakt af en Tim gaat helemaal solo en maakt een fantastisch doelpunt 6-3.

Teun, Jesse en Baran moeten gelijk weer in de verdediging aan de slag en weten de bal weer goed te verdedigen.  Daarna een mooie opbouw van een aanval door Quick en Tim scoort 6-4.

Na de laatste fel bestreden minuten wordt er dan toch afgefloten en moet Quick helaas naar huis met een verlies van 6-4. Dit mede door een zeer goede keep van HVV die de schoten op doel goed wist te houden.

Dat er een stijgende lijn zit in het voetbal van de JO8-2 is duidelijk waarneembaar. Klasse jongens, de puntjes komen vanzelf!