27/8 Klavertjevier toernooi bij HVV - JO8-2 (door Noor en Teun)

Gepubliceerd op 29 augustus 2017 door Karin van den B...

Afgelopen zondag speelden we ons eerste echte toernooi, het Klavertje 4 Toernooi bij HVV. De zon scheen, er klonk muziek over de velden, iedereen had er zin in, en stiekem waren sommigen toch wel een beetje zenuwachtig. Dat bleek gelukkig nergens voor nodig.

We mochten direct om 9 uur aan de bak, tegen VOC. Basile stond in het doel, en wist nog een paar mooie reddingen te maken. Nadat we op 1-0 achterstand kwamen konden we de wedstrijd toch nog omdraaien, en heeft Tim maar liefst 4 keer gescoord, zeker ook dankzij de mooie passes van zijn teamgenoten. Uiteindelijk wonnen we deze wedstrijd met 4-1.
De volgende twee rondes konden we even op adem komen, en genieten van het voetbal van andere Quick-teams en tegenstanders. Daarna mochten we weer aan de slag, tegen HBS dit keer. Teun stond in het doel, maar had een rustige wedstrijd. We speelden namelijk vooral op de helft van de tegenstander. De twee keer dat Teun de bal mocht uittrappen kwam de bal zelfs direct op de andere helft, wat een keer bijna tot een goal van Pieter leidde. Even later wist hij gelukkig alsnog te scoren. Jesse gaf nog een schitterende voorzet op Armin, die helaas de keeper op zijn weg richting de goal tegenkwam. Baran was ook lekker op stoom en benutte een voorzet van Pieter door te scoren. Al met al waren we een stuk sterker dan HBS, hebben we met maar liefst 6-0 gewonnen.
De laatste wedstrijd speelden we tegen HVV, waar we ook ons verdedigende spel konden uitproberen. Zij waren namelijk een erg sterk team, en onze keeper Armin had het er druk mee. Alhoewel hij een paar super mooie reddingen had, waren sommige ballen echt te hoog of te veel in de hoek om te kunnen houden. Teun bleef ook achterin staan om te verdedigen, en wist nog een paar snoeiharde ballen te keren. Jesse liet zich ook van zijn beste verdedigende kant zien, en passte goed door naar Tim. Helaas had HVV ook een erg sterke keeper, waardoor het niet lukte om te scoren. We verloren deze wedstrijd dan ook met 6-0.
Al met al een mooie aftrap van het voetbalseizoen, hopelijk is Mika snel weer hersteld en zijn we vanaf komend weekend echt compleet als team.