24 maart – Velo JO8-4 – Quick JO8-2 5-8 (3-6)

Gepubliceerd op 08 april 2018 door Karin van den B...

Vanwege het feit dat uw verslaggeefster ter plaatse rijkelijk laat is met een verslag van deze wedstrijd, zal zij zich voornamelijk beperken tot een opsomming van het scoreverloop. Excuus hiervoor, want voetbal is zoveel meer dan scoren natuurlijk.

Maar eerst een paar kleine feitjes bij aanvang van de wedstrijd:
Helaas misten we Mika, die vanwege een knieblessure rust voorgeschreven had gekregen. Armin was de keeper en Baran startte als wissel.

Pieter opende de score, na een voorzet van Tim.
De 0-2 startte bij Jesse, vandaar naar Pieter die Basile wist te vinden.
Basile beloonde zijn eigen ijver met 0-3. Na een voorzet van Pieter op Tim was daar de 04 en ook na goed zelf doorgaan tekende Tim voor de 0-5.
Het klopt wat u denkt, Armin had weinig te doen, na 10 minuten pas zijn eerste balcontact!
Na de time-out was de verdediging van Quick even in de war waar Velo gelijk van profiteerde: 1-5. De 2-5 was een werkelijk onhoudbaar hoge bal, maar schudde de jongens nog niet wakker. Het volgende doelpunt was namelijk ook voor Velo; 3-5.
Een één-tweetje: Pieter en Jesse waarne de eerstie Tim weer wist te vinden: 3-6.
Na rust startte de wedstrijd behoorlijk chaotisch waar Jesse van wist te profiteren; 3-7.
Tim liet zien dat je in deze klasse net wat meer tijd krijgt voor alles, even kijken en hop ook de 3-8 kwam van Tims schoen.
Ondertussen liet Armin zien dat hij wat leuke reddingen in huis had.
Vlak voor tijd is Quick er duidelijk niet meer bij. De keeper van Velo mag zomaar helemaal doorlopen en een voorzet geven; 4-8. Alles van Quick bleef voorin hangen wat ervoor zorgde dat Velo zelfs nog 5-8 mocht scoren. Een aandachtspunt blijft het omschakelen naar verdedigen, ook al gaat dat wel steeds beter.
Dat we een klasse lager zijn ingedeeld heeft z’n voordelen. We komen iets meer aan voetballen toe en mogen laten zien dat we echt een team zijn geworden. Leuke momenten van overspelen, steeds beter weten wat je positie is en samen juichen zijn daar een bewijzen van.
De laatste zaterdag van maart is er vanwege Pasen geen voetbal. 7 april spelen we thuis tegen Die Haghe JO8-2.