Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Spannende topper wordt nipt verloren door Quick JO8-1

Gepubliceerd op 02 december 2017 door Michiel van der...

Het was koud deze morgen! De mist was nog niet helemaal opgetrokken en de rijp lag nog op de bomen. Bas kon helaas niet aanwezig zijn. Michiel nam de honneurs waar. Vooraf hoorde iemand de trainer van Voorschoten '97 zeggen dat "ze alles gewonnen hadden en deze dus ook gingen winnen". Dat beloofde wat...

Quick JO8-1 ging uitstekend van start! Een eerste kans voor Bram gaat net naast en zijn tweede schot net over. Een derde kans voor Tigo is voor de keeper. En dat geldt ook voor een schot van Abel de R. Dan weer Bram, maar ook hij stuit op de keeper. Gelukkig is die niet onfeilbaar: als Quick druk zet, kan hij de bal niet goed kwijt en is deze voor Sep die raak schiet. Eindelijk 0-1.

Maar Voorschoten heeft een goed team! Een uitbal gaat strak over het veld, wordt doorgetikt op de spits en die schiet van dichtbij strak binnen. 1-1. Bij uitverdedigen schiet Bram de bal tegen een tegenstander en dat is met dit gladde kunstgras gevaarlijk. De bal kaatst zomaar in de verre hoek; buiten bereik van keeper Gabriel. Pech, maar wel 2-1. De beste speler van Voorschoten kapt en draait en schiet van verre raak, 3-1.

Na rust golft de wedstrijd weer op-en-neer. De aanvallers van Voorschoten zijn groot en met name het blonde jongetje is zeer vaardig. Tigo en Tijn hebben er hun handen vol aan, maar doen het uitstekend. En Guus gooit zoals altijd alles in de strijd; met succes! Toch weet dezelfde blonde spits van Voorschoten weer tweemaal raak te schieten. 5-1... Het lijkt een kansloze achterstand.

Toch blijft Quick goed doorgaan. Eerst maakt Sep de 5-2 en daarna geeft hij een assist op Bram, die nu wel scoort: 5-3. En daar gaat Tijn; zoals vaker weet hij de tegenstander de bal af te pakken, maar dit keer dribbelt hij ook richting doel en... schiet raak! 5-4. Guus probeert het met een goed schot, maar de keeper pakt 'em. Eindelijk volgt loon naar werken: Sep schiet een bal vanuit de lucht raak. 5-5!

Dan laat blonde aanvaller van Voorschoten zich weer zien. Hij schiet hard raak. 6-5. Gelukkig is er dan nog Abel van de W. Met een prachtige volley maakt hij weer gelijk. 6-6!

Een dubbele kans van Voorschoten gaat voorlangs. Het lijkt erop dat Quick een verdiend punt pakt. Maar helaas... een uittrap van de verder uitstekend keepende Gabriel komt bij Voorschoten terecht en zij schieten gelijk hard raak. 7-6. Een laatste counter dan van Quick, Abel van de W. gaat alleen op de keeper af, hij schiet... op de keeper.

En dan is het voorbij. Quick JO8-1 heeft misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen gespeeld, maar staat toch met lege handen. Jammer jongens, maar goed gespeeld!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon