Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick JO8-1 supporter zijn op een mooie lentedag...

Gepubliceerd op 08 april 2018 door Michiel van der...

Een merel met een vrolijk melodietje dient als natuurlijke wekker. Niet veel later, het is nog steeds behoorlijk vroeg, op de fiets richting de Bosjes van Pex. Zaterdag, wedstrijddag! En vandaag staat de thuiswedstrijd tegen FC s’-Gravenzande op het programma. Een voor ons onbekende ploeg, maar Westlandse kassenbouwers, dat zijn geen lieden die je moet onderschatten.

En dat bleek maar al te gauw. Vanaf de aftrap werd meteen duidelijk dat de heren in het Zwart Rood er vol voor gingen. Met felle duels en vervaarlijke afstandsschoten, gaf ‘s-Gravenzande zijn visitekaartje af. Quick liet zich niet van de wijs brengen, sterker nog, de witbroeken waren fel op de bal en dekten lekker agressief. En na een minuut of 5 was het dan ook Sep die voor de openingstreffer zorgde.

Voor ‘s-Gravenzande het moment om er nog een schepje bovenop te doen. Dit resulteerde in met name enkele stevige overtredingen. Nadat Tigo wederom ongeoorloofd gevloerd werd, kende de uitstekend fluitende arbiter een vrije trap toe op een interessante positie. Sep legde aan, en... BOEM, 2-0! 

Maar, Westlanders zijn niet zo van opgeven en binnen enkele minuten hadden ze dan ook de aansluitingstreffer te pakken, 2-1. ‘s-Gravenzande zette verder aan en het was Grote Abel die met enkele katachtige reddingen de ploeg voor erger behoedde. Met kleine voorsprong werd de rust gehaald.

Direct na rust wederom een sterk ‘s-Gravenzande en de 2-2 lag er dan ook snel in. Een boeiend gevecht ontspon zich waarbij de collectieve wil om te winnen bij Quick uiteindelijk de doorslag gaf. Kleine Abel scoorde de 3-2 en Tigo schoot vlak voor tijd direct uit een corner de eindstand op het bord: 4-2!

Een mooie, spannende pot met veel strijd en inzet, drie punten en dan ook nog eens een heerlijk lentezonnetje. Supporter zijn van JO8-1 is zo’n straf nog niet!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon