Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Quick JO8-1 boekt ruime zege bij Graaf Willem

Gepubliceerd op 18 november 2017 door Michiel van der...

Sportpark Roggeveen waar Graaf Willem II VAC speelt is niet eenvoudig te bereiken. Dientengevolge waren meerdere spelers en trainer Bas te laat aanwezig. En dat ondanks het riante verzameltijdstip van 11:00 uur. Maar ach, er was nog voldoende tijd om de warming up te doen en de opstelling te bepalen. Als uw verslaggever het goed zag was op het veld de 'huisje'-opstelling gekozen: Guus en Tijn als vertrouwd verdedigingsduo; Abel en Gabriel in het midden en Tigo voorin. Bram stond in de goal.

Abel van de W. en Sep begonnen langs de lijn. Dat leverde wat minder aanvalskracht op. Gelukkig was Abel de R. goed uitgeslapen! Een afstandschot van hem werd door de keeper van Graaf Willem verkeerd beoordeeld. Daarna onderschepte Abel ook nog een breedtepass en schoot deze gelijk goed in. 0-2.

De 0-3, 0-4 en 0-5 kwamen van Sep toen hij eenmaal binnen de lijnen was gekomen. Eerst keurig laag met de buitenkant voet. Daarna een foute uittrap van de keeper die gelijk werd afgestraft. En tot slot een prima schot in de verre hoek.

Maar Sep had ook oog voor medespelers. Een voorzet op Abel van de W. tikt deze net naast. Maar daarna een corner weet dezelfde Abel wel binnen te werken 0-6.

Ondertussen staat de verdediging als een huis. Guus is de stofzuiger en grijpt in voordat er gevaar kan komen. En Tijn stapt zoals altijd op het goede moment in. De paar ballen die er wel door komen zijn voor Bram. Helaas lukt het niet om de 0 te houden. Een bal blijft hangen vlak voor de goal en tja, dan gaat er een keer een voet van Graaf Willem tegenaan: 1-6.

Maar het slotakkoord is toch weer voor Quick. De keeper van Graaf Willem schiet uit, Tigo kopt, de bal komt bij Abel de W, passje op Sep die laag binnen schiet. Eindstand 1-7. Goed gedaan jongens!

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon