Quick 120 jaarQuick 1 juichen 1Quick 1 juichen 4Foto juichen Cricket 1TrainenQuick 1 juichen 2Foto juichen 4Cricketf-jeugdQuick 1 juichen 3Foto selectie 2013/2014

H.V. & C.V. Quick, De Savornin Lohmanlaan 215 Den Haag, Telefoon: 070-3680323

Twitter icon
Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
RSS icon
YouTube icon

Gelijkspel na ruime voorsprong tegen DSO

Gepubliceerd op 07 oktober 2017 door Michiel van der...

Het was een vroegertje voor spelers en papa's (geen mama's present deze keer): 08:00 uur verzamelen in Benthuizen om om 08:30 te spelen op veld 8. De wedstrijd ging op en neer. Quick stond goed en daar had DSO duidelijk moeite mee. De twee kansen die ze kregen werden uitstekend gestopt door keeper Tigo.

Daar waar de jongens van DSO niet wisten te scoren, lukte dat de mannen van Quick wel: eerst knalde Sep een vrije trap in 1x in het doel. Daarna wist hij een pass van de keeper te onderscheppen en om te zetten in een goal! Abel vd W. dribbelde een paar passen vanuit de corner en schoot ook raak. Boem! 0-3 bij rust.

Na rust ging het nog even goed. Gabriel onderschepte een pass en schoot raak: 0-4. Dit mocht niet meer mis gaan. Maar... DSO bleef kansen krijgen en scoorde uiteindelijk toch. Daarbij blesseerde Tigo zich en moest hij vervangen worden door Bram in de goal. Quick was de draad even helemaal kwijt en daar maakte DSO goed gebruik van: nog 2 goals. Bij een volgende aanval volgde een scrimmage voor de goal. Bram deed zijn best de bal te pakken, maar werd omklemd door een tegenstander. De scheidsrechter zag het niet: 4-4. Bram was zo boos dat hij weigerde nog te keepen en dus ging Guus als derde keeper in de goal staan. DSO rook bloed en voor we het wisten hing ook de 5-4 in de touwen.

Met nog 1 minuut te spelen waagde Abel vd W een afstandsschot. De bal vloog ver buiten bereik van de keeper in de hoek. 5-5. Toch nog enige gerechtigheid. Blijft de vraag: wat ging er mist na de 0-4...

Delen op social media

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon