Quick verrast koploper (1-0)

Gepubliceerd op 08 oktober 2017 door Jan Jens

Vorige week een mooie overwinning (4-0), maar vandaag kwam SJC uit Zoeterwoude op bezoek die met 6 uit 2 en heel veel doelpunten voor strak aan kop stonden. Het werd een prima wedstrijd van de kant van Quick. De teams hielden elkaar goed in evenwicht in de eerste helft. Wij verdedigden prima met Just in de hoofdrol, het middenveld werkte hard en de aanval bleef diep gaan. Ondanks dat bleek SJC inderdaad een sterke (en sportieve) tegenstander die ons regelmatig in de verdediging drukte maar geen grote kansen kon creeren. In de tweede helft ontbrande de wedstrijd, mede door een prachtige goal van Quick. Jaser zette goed door over rechts en plaatste de bal mooi op het hoofd van Jip die knap binnen knikte, 1-0. Hierna gingen we er eens goed voor zitten. SJC ging meer en meer aandringen en we kwamen meer onder druk te staan ook al omdat we vermoeider werden en we ook pech hadden met een ziedend schot van Hiide (lat) en nog 1-2 grote kansen. Ook voor de goal van Siebe soms hachelijke momenten, maar Siebe liet zich niet gek maken. Ondanks dat onze spelers bijna omvielen, hielden we ook in de extra tijd stand en wonnen we verdiend van de koploper met 1-0. Dat belooft wat voor de rest van het seizoen. GEFELICITEERD JONGENS!