Mat JO19-3 laat kansen liggen

Gepubliceerd op 13 mei 2018 door Jan Jens

Na de tumulteuze wedstrijd tegen Gravenzande die schandalig speelde (gestaakt) volgde de wedstrijd tegen de andere matig presterende ploeg uit onze competitie, DUNO. Een lekker zonnetje en veel ouders langs de lijn. Vanaf de eerste minuut was Quick beter, maar we speelden in een te traag tempo en waren onzorgvuldig in de passing dan wel in de afronding van de kansen. DUNO was af en toe gevaarlijk in de counter. Rust 0-0. De tweede helft zakte het niveau verder van de wedstrijd. DUNO koesterde een punt, hing in de touwen, maar Quick kon de soms grote kansen niet verzilveren. Het bleef dan ook 0-0,. Vlak voor het eindsignaal nog een vervelende overtreding op een van onze spelers, maar ook een verkeerde reactie hierop.  Het kampioenschap hebben we nog steeds in eigen handen, maar dan moet er de komende wedstrijden wel gewonnen worden en zorgvuldiger met de kansen worden omgesprongen.