JO19-3 is KAMPIOEN!

Gepubliceerd op 27 mei 2018 door Jan Jens

De spanning was eraf nadat Gravenzande haar team terugtrok. De gestaakte wedstrijd tegen hen deed er niet meer toe. Conclusie: Quick was de meer dan terechte kampioen. De twee grootste concurrenten HBS en BMT in rechtstreekse duels verslagen dus niks op aan te merken. Met winst in de laatste wedstrijd tegen Naaldwijk zouden we met zes punten voorsprong kampioen worden. In feestopstelling, maar nog wel serieus genoeg uit respect voor de tegenstander en ook noblesse oblige (kampioen, veld 1). De vaste partonen waren wat verdwenen, maar er zit zoveel 'voetbal' in dit team dat het eigenlijk niet zoveel uitmaakte. De lange bal werd iets meer dan noodzakelijk gespeeld, maar een kniesoor die daar zich aan stoorde. Na een blunder van de broer van de keeper van Liverpool scoorde ' verdediger'  Pepijn de 1-0 met een sleepbeweging. Niet lang daarna gelegenheidsspits Just die alert reageerde op geklungel in de Naaldwijk defensie. Naaldwijk kreeg wat kleine kansjes maar onze 'korfballer' Daan (gelegenheidskeeper) hield de nul. Rust. Na rust Pepijn in de goal. En in de loop van de wedstrijd de rentree van Bob en Jip S. onder de strak leidende Hakki. Naaldwijk kwam terug tot 2-1 na een counter. Dat leiten onze jongens niet op zich zitten, en Siebe (' met zijn voeten') scoorde de 3-1. Naalwijk weigerde te capituleren en scoorde uit een vrije trap de mooie 3-2. Maar wederom liet JO19-3 het niet verder komen. Met een mooi artistiek hoogstandje scoorde Omer 4-2 en Bob de 5-2. Niet lang daarna floot Hakki voor het einde van de wedstrijd. Ongeslagen voorjaarskampioen! Badjassen, bloemen, bier en BBQ, het was nog lang onrustig op Quick en de Dotterbloemstraat. Een waardige en mooie afsluiting voor de meeste spelers van hun 'jeugd'. Dank aan de spelers, coach Julian (succes bij HVV), teammoeder Annemiek en scheids Rene, en alle ouders voor het supporteren, het rijden, de bardiensten en veel meer! OEIIII....!!!