A3: mooie en overtuigende bekerwinst (4-1)

Gepubliceerd op 13 september 2017 door Jan Jens

Vandaag de match tegen MVV'27 dat met een overtuigende 7-1 hun eerste wedstrijd tegen Gravenzande had gewonnen. Onder de professionele leiding van leidsman Rene werd er afgetrapt. Na een kwartier spelen waarin duidelijk werd dat Quick de bovenliggende partij is, scoort Daan de verdiende 1-0 na een mooie solo. Hierna is Daan weer dreigend, maar ondanks protesten van vader Snoeks blijft Rene koel en geeft geen penalty na een lichte overtredigng binnen de zestien op Snoeks junior.  Quick heerst op alle fronten, maar vergeet de score uit te breiden. Kansen genoeg! Linkspoot Niels krult a la Robben de bal in de linkerkruising. 2-0! De kansen blijven, Oscar voor de keeper, oeiiii, net over. De keeper redt tot tweemaal toe op inzetten van spits Jip. We laten de tegenstander terugkomen in de wedstrijd, 2-1. Echter, twee minuten later gaat de bal wel op de stip nadat Jip is neergelegd in de zestien. Hidde schiet de bal loepzuiiver binnen, 3-1. Een schot van Jochen wordt van de lijn gehaald. Het blijft voorlopig 3-1 voor de A3 dat de wedstrijd domineert. Na rust hetzelfde spelbeeld, een veel sterker Quick. De lat redt MVV, hierna een tegenstoot van de tegenstander maar Siebe staat zijn mannetje, een glansparade. Het spel wordt slordiger, Quick vergeet aan het doelsaldo te werken. Gelukkig volgt de 4-1 van een van onze spelers. Door wie kon door de meelevende live verslaggever Marcel helaas niet waargenomen worden. Jip alleen op de keeper, weer paal! De foutloos leidende Rene fluit af. De A3 herstelt zich knap van de eerste nederlaag van vorige week. Volgende week tegen het nog puntloze Gravenzande. Geen onderschatting!