QUICK JO19-2: Wint als een gepeperde 'Spaanse' furie

Gepubliceerd op 08 april 2017 door Wim Kuijken

Je kan het je haast niet voorstellen. Kruisraketten op Syrie, een aanslag in Stockholm, Barbie die door een hel gaat, niemand die precies weet hoe het zit met Humberto en Dionne en Max Verstappen op de laatste startrij in China. De ellende stapelt zich op. Handhaaft ADO Den Haag zich? Gaat AJAX FEIJENOORD nog voorbij? En wie wordt na veel gepolder de bondscoach. We hopen dat Boer zoekt Vrouw en Miljoenenjacht ons morgen weer een beetje kunnen ontspannen.

Dat konden wij vanmiddag vanaf 15 uur ook. Het was namelijk heel spannend op het zonovergoten Nieuw Hanenburg vandaag. We moeten punten halen om ons te handhaven. Maar we hebben gelukkig kunnen genieten. Niet alleen vanwege het lekkere weer, maar vooral vanwege het goede spel en de grote inzet van onze jongens. Met dank aan succescoach Bas Spaans, die samen met Julian, het team goed neerzette, motiveerde en begeleidde. Wat hebben we dat lange tijd gemist. Wij houden hem er graag nog even bij.....en nomineren hem als bondscoach.

Quick domineerde bijna de gehele wedstrijd. De eerste helft regende het kansen, maar de bal mocht er blijkbaar niet in, ook al was de keeper al gezien. Een keer kwam Excelsior-Maassluis in onze zestien en het stond 0-1. Gelukkig werd het vrij snel 1-1 door spits Robert. Rust. Na rust even een periode dat de tegenstander domineerde, maar het compacte spel van Quick verhinderde gevaarlijke situaties. Sterke verdediging, actief middenveld en goed draaiende voorhoede. Er kwamen weer flink wat kansen die niet goed benut werden. Gelukkig werd het toch 2-1 door Storm via Jelle en via Jelle die als spits ingevallen was. Het hele team verdient een groot compliment. Er werd gestreden voor elke bal en er werd goed gevoetbald. Nog twee wedstrijden zo doorgaan. Tegen VCS (nr 2) op 'Wereldwensdag', maar vooral de laatste keer thuis tegen Honselersdijk. Behoud in de 1e klasse hebben we nog in eigen hand, maar het zal nog flink aanpoten worden. Dus houd dit vast boys!